Mama & Copilul

Vanatoare de barbati

O vanatoare de barbati este orice mai putin o femeie pasiva; este o persoana care alege, triaza, selectioneaz si isi cucereste partenerii in scopul de a obtine maximum de placere.

Asadar, ea preia initiative de a merge in cautarea barbatilor pe care-i doreste cel mai mult si, uneori, are o placere nebuna sa “captureze” tipi care altfel nu ar fi venit ei la ea, de capul lor.

Aceasta practica a fost intotdeuna prost vazuta si nerecomandata femeilor; se presupune ca ar trebui sa fim rezervate si sa “rezistam” asalturilor sexului opus inainte de a-i ceda in final. Dupa cate se pare, ei se bucura de noi mai mult in felul acesta. Se pare ca barbatii se simt “castrati” daca preiei tu initiativa si le rapesti rolul de cuceritori.

De asemenea, se pare ca le este frica de acest lucru dar, dupa cum se stie, barbatii se tem de orice: sa se implice intr-o relatie, binenteles, dar si sa nu se implice si sa imbatraneasca singuri, sa dezvirgineze o fata, dar si sa dea peste una nebuna dupa sex si sa nu se ridice la inaltimea asteptarilor ei, sa se afle in preajma femeilor puternice care ii impresioneaza, dar si in preajma unor sclifosite care se ascund dupa pantalonii lor, sa se indragosteasca, dar si sa fie luati drept niste nenorociti … fobiile masculine sunt fara numar, tocmai de aceea este bine sa nu intri in astfel de polemici inainte de a te imbraca in costumul de vanatoare.

Stii ce vrei cu adevarat? Nu iti plac jumatatile de masura si oamenii nehotarati? Fara indoiala, esti o vanatoare…

Daca vrei sa vanezi doar din placere sau din feminism; ca sa iti gasesti un tovaras de vanatoare sau sa descoperi lada cu nestemate… ia-ti armele, pune capcane, laturi si umple-ti tolba cu sageti!

In zilele noastre, exista in locuri publice si in transportul in comun mult mai multi barbati gata sa fie vanati decat odinioara…

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...