Mama & Copilul

Unde se poate face spermograma?

Infertilitatea a devenit una dintre cele mai des intalnite probleme ale cuplurilor, fiind la fel de pregnanta in randul femeilor, cat si in randul barbatilor.

Daca tu si sotul tau ati incercat timp de un an sa concepeti un copil si nu ati reusit, este cazul sa faci analize pentru verificarea fertilitatii.

Avand in vedere ca testarea fertilitatii la femei este mult mai complicata, in prima instanta se recomanda efectuarea unei analize care sa ateste fertilitatea barbatului.

Spermograma este o analiza ce va evidentia calitatea si cantitatea spermatozoizilor din sperma si va fi recomandata de mediul urolog, in urma unui examen clinic.

Produsul biologic (sperma) va fi recoltat in incinta cabinetului sau cel mult, undeva intr-o locatie situata in imediata apropiere a acestuia, deoarece este importat ca analiza sa se efectueze cat mai rapid dupa momentul recoltarii.

Share this Story
 • Mama & Copilul

  Unde se poate face spermograma?

  Infertilitatea a devenit una dintre cele mai des intalnite probleme ale cuplurilor, fiind la fel de pregnanta in randul femeilor, cat ...
 • Mama & Copilul

  Unde pot face testul Papanicolau?

  Testul Papanicolau consta in obtinerea unui frotiu (o lama care contine celule din biopsia cervicala, aceste celule sunt supuse unei coloratii ...
 • Mama & Copilul

  Analize pe varste care iti pot salva viata

  Poti evita aproape orice boala daca o depistezi la timp. Desi multe dintre noi nu iau in serios controalele medicale de ...
Load More Related Articles
Load More By Diana Herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Incepeti pregatirile inainte de a ramane insarcinate

Trei luni inainte de a ramane gravida Fa ...