Mama & Copilul

Uleiul de rozmarin creste libidoul

Foarte multe femei le este jena sa vorbeasca despre viata lor amoroasa. Daca au probleme la acest capitol, prefera sa le tina sub tacere, in speranta ca se vor rezolva de la sine, minimalizand importanta pe care o activitatea sexuala normala, consecventa, o are pentru sanatatea fizica si psihica a fiecarui dintre parteneri. O astfel de atitudine gresita duce la cele mai multe ori la frustrari si certuri in familie. Frecvent, cupluri in aparenta solide au ajuns la desfacerea casatoriei din cauza ca sotii nu se mai “intelegeau in asternut” sau nu-si comunicau fantezii erotice. Ca specialist in domeniu, va spun ca am intalnit foarte multe cazuri de tineri care, dupa numai doi-trei ani de mariaj, doreau separarea din motive care tineau strict de viata sexuala. Nu stiu ca problemele se pot rezolva mai mult decat usor, apeland in prima instanta la un consilier psihologic si la unele produse 100% naturale, capabile sa reaprinda focul dragostei. Asadar, daca va lipseste pasiunea, daca dorinta de a face amor nu mai este ce a fost, pentru a fi iarasi in forma, uleiul de rozmarin este solutia perfecta. Aceasta planta este reputata pentru virtutiile sale afrodisiace, fiin folosit de milenii in acest scop.

Cumparati o sticluta de licoare de la un plafar sau de la un magazin cu solutii de aromaterapie. Amestecati 20 de picaturi de esenta cu o lingura de lapte praf si cu sare parfumata de baie, apoi dizolvati totul in cada cu apa calduta, la temperatura corpului. Cufundati-va eventual impreuna cu partenerul, pana la gat si stati relaxati un sfert de ora, fara sa va dati cu sapun, pentru ca uleiul sa-si faca efectul. Repetati “tratamentul” in fiecare seara, timp de mai multe saptamani.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Uleiul de rozmarin creste libidoul

    Foarte multe femei le este jena sa vorbeasca despre viata lor amoroasa. Daca au probleme la acest capitol, prefera sa le ...
  • Mama & Copilul

    Studiu: sexul te mentine tanara

    Daca ai relatii intime de patru ori pe saptamana, iti “stergi” de pe chip 10 ani. Regula nu se aplica daca ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...