Mama & Copilul

Uleiul de masline si intrebuintarile extraculinare

Uleiul de masline e folosit pentru curatarea si demachierea pielii, hidratarea mainilor si picioarelor, imbunatatirea calitatii parului.

Produse de exfoliere cu ulei de masline

Cu ulei de masline poti face acasa produse de exfoliere a pielii.

Amesteca zahar brun cu ulei de masline , pana obtii o pasta. Adauga cateva picaturi din uleiul esential preferat. Pasta poate fi folosita apoi pentru exfolierea si hranirea pielii.

Pentru maini si picioare uscate, poti prepara o solutie hidratanta pe baza de ulei de masline. Dupa dus, maseaza pielea cu ulei de masline. Imbraca-te cu haine din material natural si lasa uleiul sa actioneze.

Solutie nutritiva cu ulei de masline pentru par

Uleiul de masline e excelent pentru tratarea si hranirea parului. Toarna cateva picaturi de ulei de masline in palme si maseaza apoi scalpul. Periaza apoi parul, pentru a distribui uleiul pe toata suprafata parului.

Acopera parul cu un prosop cald si lasa uleiul sa actioneze timp de o ora. Spala apoi parul cu un sampon delicat.

Demachiant cu ulei de masline pentru ten

. Pentru a indeparta machiajul, foloseste o discheta demachianta, pe care torni cateva picaturi de ulei de masline. Indeparteaza apoi machiajul.

Tratament cu ulei de masline pentru matreata

Uleiul de masline e excelent pentru tratarea unor probleme ca matreata. Uita de sampoanele si produsele profesioniste din magazinele de specialitate. Remediul natural se gaseste la indemana ta.

Uleiul de masline poate fi folosit pentru a scapa de aceasta problema. Maseaza scalpul cu putin ulei de masline si lasa sa actioneze cateva minute.

Solutie cu ulei de masline pentru fata

Uleiul de masline poate fi folosit si pentru curatarea fetei. Pentru a preveni uscarea pielii, poti renunta la apa si alte produse de curatare. Uleiul de masline e excelent, mai ales in sezonul rece, cand pieleae puternic afectata de temperaturile mici.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...