Mama & Copilul

Tu poti salva relatia!

Relatiile implica doi oameni, de ce ar fi doar femeia responsabila pentru orice lucru rau se intampla?

Cel mai probabil aceste intrebari vor ramane fara raspuns, insa incerca sa il gasim.

Sta reusita unrei relatii in mainile femeii?

Practic, sansele de reusita ale unei relatii stau in mainile amandurora, in aceeasi masura. Relatia e compusa din doua persoane, asa ca este imposibil ca femeia sa ‚taie si sa spanzure.

Barbatul este la fel de responsabil pentru bunul sau raul mers al relatiei. Insa, daca stam sa analizam dintr-un alt unghi, femeile au de cele mai mule ori, misiunea de a-i echilibra pe partenerii lor, de a-i readuce cu picioarele pe pamant atunci cand, spre exemplu, devin prea visatori.

Daca numiti asta responsabilitate asupra relatiei, atunci da! Femeile sunt responsabile pentru ceea ce se intampla in interiorul cuplului!

Poti salva tu singura relatia?

Modul cel mai bun prin  care o femeie are posibilitatea de a-si salva relatia cu partenerul este sa il tina de la bun inceput in frau. Barbatii, mai imaturi decat femeile, tind sa calce stramb;  si nu ne referim la a insela partenera, ci la a lasa lucrurile sa decurga de la sine.

Aici intervine femeia. Stiai ca noi femeile suntem mereu partea mai cerebrala a relatiei? E important ca tu, ca femeie, sa stii sa iti tii partenerul in frau, inca de la inceputul relatiei. Trebuie sa stii extrem de bine ce vrei, iar daca asta nu se poate intampla chiar intotdeauna, este necesar sa ai capabilitatea de a-i lasa impresia ca esti sigura pe tine.

Ai insa nevoie de mult tact. E foarte usor sa cazi dintr-o extrema in cealalta. Chiar daca stii intotdeauna ce iti doresti si esti mereu sigura pe tine, nu uita totusi sa fii femeie. Multe dintre noi au tendinta de a uita ce inseamna feminitatea, din simpla dorinta de a detine controlul, si depasesc anumite limite “suportabile” pentru el.

Oricat de mult s-ar fi schimbat vremurile, barbatii au totusi nevoie de o femeie alaturi. Intr-adevar, o femeie care stie ce vrea, dar sa fie femeie si sa nu-si piarda din sarmul caracteristic.

Dincolo insa de cat de mult poti tu ca femeie sa sustii si sa salvezi relatia, este necesara si implicarea partenerului. In concluzie, cuplul este format din doua persoane asa ca ambele trebuie sa colaboreze pentru o intelegere cat mai buna,

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...