Frumusete

Trucuri pentru un par stralucitor

Hraniti parul in timpul noptii. Un pic de ulei vegetal, de masline cel mai recomandat, aplicat pe toata lungimea parului in noaptea ce precede spalatul pe cap, hraneste, hidrateaza si repara firul de par si cuticulele ce il alcatuiesc.

Acestea vor fi mai putin departate si ridicate, dar mai stranse de-a lungul tijei firului de par, oferind o suprafata neteda pe care lumina se reflecta, precum intr-o oglinda.

Periati parul in fiecare seara! Reluati gesturi simple si eficiente.

Daca periajul reuseste sa elimine praful si nodurile, el ajuta sebumul sa alunece spre varful firului de par, pentru a-l proteja si a-l face sa straluceasca.

Puneti mare pret pe acest accesoriu ce stimuleaza circulatia sanguina capilara. Peria ideala e micuta, cu dintii infipti in cauciuc.

Clatiti-va parul la sfarsit cu apa rece!

Diluati, in acelasi timp, daca e posibil, un pic de otet in apa pentru clatire. Raceala si aciditatea fac parul mai stralucitor, luminos si usor de descurcat.

Uscati-l cu feon-ul in sensul firului de par! Un truc ce merge de fiecare data: in momentul uscarii cu feon-ul, dirijati suflul de aer cald catre varfuri, nu spre radacina. Terminati cu un jet de aer rece inainte de a folosi peria.

Vopsiti-va parul din cand in cand!  Vopseaua permanenta sau semi-permanenta ajuta parul, le da o culoare si reflexe superbe! Tot ce trebuie sa alegeti e o nuanta cat mai apropiata de cea a parului.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Frumusete

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...