4:52 am - Friday December 9, 2016

Tratamentul cu piper negru

In anul 2003, in urma unui control radiologic de rutina, am fost diagnosticata cu litiaza renala. Povestind despre suferinta mea unor prieteni ce locuiesc la tara, mi-au recomandat sa incerc cu toata increderea un remediu mai putin obisnuit: boabe de piper negru. In urma acestui tratament, pe care vi-l voi descrie in continuare, mi-am regasit sanatatea.

Semintele se administreaza dimineata, la o jumatate de ora de la micul dejun, dupa ce fiecare, a fost introdus intr-o stafida. In prima zi se inghite una, a doua zi, doua, si asa mai departe, pana la zece strugurei uscati cu zece boabe de piper negru. Se reduce apoi treptat doza, cate o unitate pe zi. Stafidele umplute cu piper se mesteca bine inainte de inghitire.

In cele nouasprezece zile, e bine sa introduceti in dieta cat mai mult orz, preparat sub diverse forme. De asemenea, legumele si fructele trebuie sa constituie baza alimentatiei, dar renuntati la mazare, fasole, spanac, conopida, sfecla, telina, capsune, grapfrut. Excludeti si cafeaua, alcoolul si sarea.

Piperul poate fi utilizat si proaspat macinat, dar in acest caz se renunta la stafide, fiind consumat (cate cinci boabe pe zi, pe toata durata curei) presarat pe preparatele culinare. Cea mai buna varianta de tratament este insa cea descrisa anterior.

Nu stiu daca e adevarat relevant, insa amicii mei mi-au recomandat sa incep tratamentul, pentru a-i spori eficienta, cand luna este in crestere, iar eu i-am ascultat…

 

Ilca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
cuplu bucatarie
Trucuri pentru a-l face sa te ajute in bucatarie

Treburile casnice sunt o problema ce trebuie rezolvata permanent. Dar cum sa faci sa fii... mai mult »

Close