Mama & Copilul

Tratamente naturiste pentru durerea de dinţi

Tratamente naturale pentru durerea de dinţi

Tratamente naturale pentru durerea de dinţiAproape toţi oamenii din lume au avut de-a face cu dureri de dinţi, fie în perioada copilăriei, fie la maturitate. Tuturor ne este frică de această durere care ne torturează o perioadă destul de lungă. Durerile de dinţi pot fi blânde sau severe, dar ce anume cauzează o durere de dinţi? Durerea de dinţi este durerea simţită în dinte sau în jurul acestuia. Durerea de dinte poate fi cauzată de carii, un dinte ciobit, de boli ale gingiilor şi de probleme cu maxilarul. Durerea este simţită cel mai tare atunci când dintele intră în contact cu alimente sau băuturi prea reci sau prea calde.

Usturoiul ca remediu pentru durerile de dinţi – usturoiul este numit elixirul lumii şi printre multele sale beneficii se enumera şi reducerea durerii de dinţi. Puneţi un căţel de usturoi şi sare de mare pe zona afectată. De asemenea, puteţi consuma un căţel de usturoi pe zi pentru a întări dantura.

Ceapa ca remediu pentru durerile de dinţi – proprietăţile antibacteriene a cepei joacă un rol important în reducerea durerilor de dinţi. Mestecaţi ceapă timp de trei minute pentru a omorî germenii din gură, care cauzează durerea. Pentru a scăpa de durere, ţineţi o felie de ceapă pe zona afectată. Fiind bogată în vitamina B12 şi vitamina E, ceapa ar trebui să fie inclusă în dieta fiecăruia.

Limeta ca remediu împotriva durerilor de dinţi – Vitamina C din limete previne cariile şi ajută împotriva durerilor de dinţi. Cariile, sângerările gingivale şi căderea dinţilor pot fi prevenite cu ajutorul limetelor.

Coacăzele ca un remediu pentru durerea de dinți – Vitamina C din coacăze nu numai că previne apariţia cariilor dentare, dar ajută şi împotriva durerilor de dinți. Cariile, sângerările gingivale şi căderea dinţilor pot fi prevenite cu ajutorul coacăzelor.

Iarba de grâu ca remediu împotriva durerilor de dinţi – Agenţii naturali antibiotici din iarba de grâu ajută la prevenirea durerilor de dinți şi în luptă împotriva cariilor. Aceştia protejează împotriva atacurilor bacteriilor şi infecţiilor. Zdrobiţi iarba de grâu într-un mojar şi aplicaţi pe zona infectată.

Asafoetida sau Hing ca tratament împotriva durerilor de dinți – pisaţi asafoetida şi adăugaţi-o în zeama lămâie, apoi încălziţi puţin zeama și aplicaţi pe zona afectată cu vată. Asafoetida prăjită uşor merge la fel de bine.

Cuişoarele – este bine cunoscut faptul că acest condiment poate ameliora durerea de dinți rapid și eficient. Uleiul de cuișoare are proprietăţi antiseptice.

Piperul ca remediu pentru durerea de dinți – un sfert de linguriţă de sare adăugată la un vârf de cuţit de praf piper este un remediu excelent. Vindecă dinţii sensibili, reduce sângerarea gingiilor, vindecă durerile dentare şi asigură o igienă dentară excelentă. Puteţi să amestecaţi şi cu ulei de cuișoare.

 

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Tratamente naturiste pentru durerea de dinţi

    Tratamente naturale pentru durerea de dinţi Aproape toţi oamenii din lume au avut de-a face cu dureri de dinţi, fie în ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...