4:10 am - Saturday December 10, 2016

Tratamente naturiste pentru atrofia cerebrala

Tratamentul naturist se inscrie pe aceleasi coordonate ca si cel alopat si vizeaza stoparea distructiei neuronale, combaterea proceselor inflamatorii, stimularea troficitatii si metabolismului neuronal, optimizarea transmiterii influxului nervos si a interconexiunilor neuronale.

Centella asiatica – stimuleaza irigarea, oxigenarea si nutritia cerebrala. Se administreaza produse standardizate de Centella asiatica, conform prospectului insotitor.

Laptisorul de matca + Vitamina E, aceasta combinatie este foarte activa in tulburarile trofice cerebrale si in functionarea conexinilor nervoase.

Se administreaza in doze de 3:1 laptisor de matca cu vitamina E, pe parcursul a 3 saptamani, cu o saptamana de pauza dupa care se poate relua.

Acetilcolina continuta in laptisorul de matca in mod natural, inlesneste propagarea influxului nervos la nivelul sinapselor neuronale.

Coacaz negru – cu actiune puternic antioxidanta si antiinflamatorie, datorata prezentei antocianilor si polifenolilor, preparatele din coacaz negru se recomanda in sindroamele inflamatorii sistemice si locale.

Se administreaza sub forma de extracte hidroalcoolice  sau glicerinice, cate 40-50 picaturi, diluate in 100 ml de apa de trei ori pe zi, inainte de mese.

Se poate combina cu lemn dulce la care se adauga suc de telina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Tratamente naturiste pentru atrofia cerebrala, 4.7 out of 10 based on 3 ratings
Articol din categoria: Tratamente si remedii
Articole Similare:

One Response to “Tratamente naturiste pentru atrofia cerebrala”

 1. ioan
  09/04/2016 at 11:35 am #

  Buna ziua!Va multumesc foarte mult pentru articol,dar nu am inteles cat laptisor de matca trebuie luat zilnic.Am inteles ca amestecul trebuie sa fie in proportie de 3:1,dar nu cunosc cantitatea.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lasa un raspuns

Read previous post:
viata sexuala cuplu
Sfaturi despre viata sexuala

Pentru cei care nu si-au inceput viata sexuala este important: 1. Sa comunice cat mai... mai mult »

Close