Mama & Copilul

Tratamente naturiste pentru atrofia cerebrala

Tratamentul naturist se inscrie pe aceleasi coordonate ca si cel alopat si vizeaza stoparea distructiei neuronale, combaterea proceselor inflamatorii, stimularea troficitatii si metabolismului neuronal, optimizarea transmiterii influxului nervos si a interconexiunilor neuronale.

Centella asiatica – stimuleaza irigarea, oxigenarea si nutritia cerebrala. Se administreaza produse standardizate de Centella asiatica, conform prospectului insotitor.

Laptisorul de matca + Vitamina E, aceasta combinatie este foarte activa in tulburarile trofice cerebrale si in functionarea conexinilor nervoase.

Se administreaza in doze de 3:1 laptisor de matca cu vitamina E, pe parcursul a 3 saptamani, cu o saptamana de pauza dupa care se poate relua.

Acetilcolina continuta in laptisorul de matca in mod natural, inlesneste propagarea influxului nervos la nivelul sinapselor neuronale.

Coacaz negru – cu actiune puternic antioxidanta si antiinflamatorie, datorata prezentei antocianilor si polifenolilor, preparatele din coacaz negru se recomanda in sindroamele inflamatorii sistemice si locale.

Se administreaza sub forma de extracte hidroalcoolice  sau glicerinice, cate 40-50 picaturi, diluate in 100 ml de apa de trei ori pe zi, inainte de mese.

Se poate combina cu lemn dulce la care se adauga suc de telina.

Share this Story
 • Mama & Copilul

  Tratamente naturiste pentru atrofia cerebrala

  Tratamentul naturist se inscrie pe aceleasi coordonate ca si cel alopat si vizeaza stoparea distructiei neuronale, combaterea proceselor inflamatorii, stimularea troficitatii ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

One Comment


 1. ioan

  09/04/2016 at 11:35 am

  Buna ziua!Va multumesc foarte mult pentru articol,dar nu am inteles cat laptisor de matca trebuie luat zilnic.Am inteles ca amestecul trebuie sa fie in proportie de 3:1,dar nu cunosc cantitatea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...