7:01 am - Thursday December 8, 2016

Tratament naturist pentru calculi

Alimentatia bogata in carne rosie si peste, poate si un fond genetic predispozant (ambii parinti au suferit de liaza renala) au dus la formarea a doi calculi la rinichiul stang. Nu aveau dimensiuni prea mari, dar indeajuns cat sa imi faca zile negre. Din cauza lor, ma confruntam des cu dureri in abdomenul inferior, ce raspundeau in spate, in zona mijlocului, cu greturi, dureri de cap etc.

Diagnosticul l-am primit dupa efectuarea unui control ecografic, iar medicul m-a sfatuit sa beau multe lichide si sa iau, cand este cazul, pastile cu efect analgezic. Am hotarat sa fac mai mult, prin urmare am inceput sa caut un remediu fitoterapic si am gasit o reteta pe care am pus-o in aplicare. Rezultatele au fost spectaculoase, eliminand ambele pietricele.

Se da prin rasnita de cafea un pahar de seminte de canepa. Se fierbe faina obtinuta din trei pahare de lapte proaspat, pana ce lichidul scade la 200 ml, adica o treime. Se strecoara si se bea fierbinte, inainte de masa de dimineata. Procedura se repeta cinci zile consecutiv, se ia o pauza de 10 zile, apoi se reia. Se continua astfel vreme de un an, avand eficienta atat pentru bolile de rinichi cat si pentru suferinta ficatului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
scapa de alergie polen
Aveti grija la alergiile de vara

Te mananca nasul in exterior, stranuti des, iti simti ochii umflati in orbite sau nu... mai mult »

Close