9:00 am - Sunday December 11, 2016

Tratament naturist in bolile intestinale

Pe cand eram in liceu, vreo doi ani a trebuit sa stau departe de familie, la internat. De multe ori, din cauza programului incarcat (faceam si canotaj), nu ajungeam la masa, iar in timp am inceput sa resimt. Ma durea tot mai des burta, eram in permanenta balonat, mai ales dupa ce mancam. Doctorul mi-a zis ca probabil am o gastrita si m-a sfatuit sa tin dieta si sa iau medicamente.

Cativa ani am luat pastile cu pumnul, dar situatia, in loc sa se amelioreze, s-a inrautatit. Multa vreme am crezut chiar ca sufar cu pancreasul. De altfel, simtomele erau de asa natura, incat pacaleau pe toata lumea. Am facut analize peste analize – ecografii, radiografii, endoscopii – insa, cu exceptia unei mici hernii hiatale, nu mi s-a depistat nimic. Abia in anul 1998, o doctorita mai isteata mi-a spus diagnosticul corect: aveam asa numitul sindrom al colonului iritabil. Mi-a dat cateva medicamente (Motilium, Debridat, No spa etc), dar va spun sincer ca de mare ajutor nu mi-au fost. Pana la urma, m-am dus si la un domn ce vindea ceaiuri si produse naturiste, cu speranta ca imi va gasi si mie leacul.

Mi-a explicat ca bacteriile care asigura sanatatea intestinala au fost distruse, ca flora digestiva fusese destabilizata de produsele farmaceutice pe care le-am luat de-a lungul vremii si ca si solutie sa-mi revin sa incerc acidophilus cu psyllium. Asa am facut si in sase saptamani de tratament naturist eram complet refacut.

Cornel. I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Tratament naturist in bolile intestinale, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
drojdie de bere
Drojdia de bere potenteaza cura de slabire

Pentru ca mi-am hranit pruncul la san zece luni, nu am putut tine cura de... mai mult »

Close