Mama & Copilul

Tratament naturist cearcane

Tratament pentru cearcăne

tratament naturist cearcaneCearcănele sunt cauzate din diverse motive, adesea dintr-o cauză ereditară. Oamenii care se nasc cu o piele mai subțire sub ochii îşi expun venele de dedesubt și apar ca nişte cercuri întunecate. Alte cauze includ: oboseala, lipsa de somn, probleme cu sinusurile şi sarcina. Unele medicamente provoacă dilatarea vaselor de sânge, ceea ce poate face venele de sub ochi să pară mai întunecate. Şi insuficiența unor nutrienţi esenţiali din dietă poate provoca cercurile întunecate. O altă cauză sunt dezechilibre hormonale, datorate menstruaţiei, sarcinii sau menopauzei.

Mai jos vă sunt prezentate câteva tratamente împotriva cearcănelor.

Castraveţii sunt un astringent bun şi tonifică pielea. Stoarceţi zeama din castravete, înmuiaţi două ghemotoace de bumbac în zeamă şi puneţi-le pe cearcăne. Lăsaţi-le câteva minute înainte de a le da jos. Acest lucru nu numai că relaxează ochii, dar va scăpa şi de cearcăne.

Puteţi folosi cartofi în loc de castraveţi pentru a obţine acelaşi efect.

Combinaţi zeamă de lămâie, faină de line, piure de roşii şi pastă de curcuma şi aplicaţi rezultatul final pe pleoape timp de 15 minute. Apoi, spălaţi-vă cu apă.

Un alt remediu eficient este băutul a 15 pahare de apă plată pe zi.

Legumele şi fructele care sunt proaspete şi bogate în fibre vă ajută să vă curăţaţi organismul de toxine şi, astfel, veţi scăpa de cearcăne.

Pentru un corp sănătos sunt necesare între 7-8 ore de somn. Lipsa de somn poate provoca apariţia cearcănelor.

Cel mai bun remediu este să vă lăsaţi corpul să se vindece singur. Pentru acest lucru trebuie să practicaţi yoga şi să meditaţi pentru a vă relaxa mintea şi trupul.

Oamenii care au o slăbiciune pentru dulciuri sunt mai predispuşi la apariţia cearcănelor, aşa că trebuie să vă abţineţi de la consumul de dulciuri.

Puteţi să scăpaţi de cearcăne dacă înmuiaţi vată în apă cu trandafiri şi o puneţi pe ochi timp de câteva minute.

Pasta din frunze de mentă combinată cu zeama de roşii poate reduce cercănele în mod eficient.

Uleiul de migdale este un remediu foarte bun pentru cearcăne. Frecaţi-vă cu ulei de migdale pe cearcăne, lăsaţi peste noapte şi repetaţi procesul până când scăpaţi de cearcăne.

O altă metodă este să vă daţi cu smântână sub ochi, să o lăsaţi câteva minute şi apoi să vă spălaţi.

Se spune că vitamina C şi fierul sunt suplimente alimentare eficiente împotriva cearcănelor. Carnea de pui fără pieliţă şi ardeiul roşu, galben şi verde sunt remedii foarte bune pentru cearcăne.

Pentru a avea un stil de viaţă sănătos şi a scăpa de cearcăne, renunţaţi la consumul de alcool, tutun şi alimente nesănătoase.

 

 

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Tratament naturist cearcane

    Tratament pentru cearcăne Cearcănele sunt cauzate din diverse motive, adesea dintr-o cauză ereditară. Oamenii care se nasc cu o piele mai ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...