Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Varsatorului

Micul Varsator are o personalitate puternica si originala; de mic, este agitat si plin de energie, anarhic si independent, curios si mereu gata sa experimenteze jocuri noi si sa traiasca aventuri; in plus, este inzestrat cu o inteligenta aproape “geniala”.

Ii vor placea mult povestirile stiintifico-fantastice, va fi atras de jocuri tehnologice, va invata de timpuriu cum sa utilizeze computerul, va fi priceput la jocurile de constructie si de mecanica, va elabora proiecte utopice.

Varsatorul traieste intens sentimentele de fraternitate si de prietenie. Este un idealist, care se ghideaza mereu dupa propriile principii morale.

Mintea lui este deschisa catre orice sursa de inspiratie; de aceea este recomandabil ca parintii sa-l creasca pe acest copil respectandu-i firea independenta si originala. Nu fiti autoritari, deoarece micutul Varsator va reactiona printr-o revolta deschisa. Mizati mai degraba pe dialog, impuneti-i niste traiectorii clare, apoi supravegheati-l de la distanta, nu fiti sufocati, sustineti-l numai atunci cand are nevoie, acordati-i incredere si libertate.

Desi este sociabil, micutul Varsator are nevoie din cand in cand de singuratate, pentru a putea gandi si a visa in liniste si este bine ca parintii sa invete sa-i respecte felul de a fi.

Fetita, la fel ca si baietelul, va va incanta prin voiciunea si farmecul ei.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Varsatorului

    Micul Varsator are o personalitate puternica si originala; de mic, este agitat si plin de energie, anarhic si independent, curios si ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...