Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Taurului

Guvernat de Venus, planeta iubirii si a armoniei, micutul Taur isi va manifesta de foarte timpuriu firea afectuasa si gentila. Inca din leagan, poate petrece multe ore singur, fara sa planga sau sa tipe.

Este sensibil si cauta linistea emotionala, de aceea isi infraneaza adesea pornirile agresive si cauta sa se adapteze regulilor impuse de anturaj si de parinti. Are asadar o inclinatie naturala spre o relatie buna cu familia.

Dar nu uitati ca este foarte incapatanat si nu uita nimic; in consecinta, nu foloseste la nimic sa-l corectati cu severitate atunci cand greseste, nici sa-l amenintati sau sa-l pedepsiti, caci nu ati face alceva decat sa-l incurajati incapatanarea. In schimb, ar trebui sa adoptati o atitudine stimulatoare, care sa vizeze sa-l faca mai activ si mai independent.

Este un copil practic si alegerea jocurilor demonstreaza spiritul sau intreprinzator si indemanarea; intr-adevar, jucariile lui preferate sunt cel mai adesea piesele de lego si plastilina.

Iubeste natura si ii place sa-si petreaca timpul in aer liber, dar nu este neastamparat. Ii place sa admire frumusetile din jur (pamantul, plantele, animalele). Se recomanda prezenta unui animalut de companie in casa.

Taurului ii place sa se bucure din plin de placerile vietii: inca de mic, este atras de mancarurile bune si de tot ceea ce procura placere.

Tinde sa fie gelos si posesiv: este atasat de lucrurile lui si isi va imprumuta cu greu jucariile prietenilor. Trebuie sa incercati sa-i temperati acest simt al proprietatii si sa-l incurajati sa fie mai bun si mai generos.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Taurului

    Guvernat de Venus, planeta iubirii si a armoniei, micutul Taur isi va manifesta de foarte timpuriu firea afectuasa si gentila. Inca ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...