Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Scorpionului

Guvernat de Marte si de Pluto, micutul Scorpion are o personalitate puternica si se afla intr-o permanenta cautare de situatii si relatii stimulante.

Firea lui este complexa, contradictorie, nonconformista si nu suporta nici un fel de autoritate. Ii plac provocarile, de care se foloseste pentru a studia reactiile celor din jur si pentru a-si exercita puterea asupra lor. Este un copil care observa lumea cu o privire critica si scrutatoare; cu greu veti reusi sa tineti vreun secret fata de el.

In cazul sau, amenintarile si pedepsele nu au nici un efect, dimpotriva, ii trezesc spiritul de revolta; nu functioneaza nici blandetea si disponibilitatea excesive, deoarece acest copil respinge astfel de abordari sau le exploateaza in avantajul lui.

Pentru a va raporta la micutul dumneavoastra Scorpion, fiti onesti, puteti bazele unui raport de la egal la egal si oferiti-i exemplul unei vointe constructive.

Nu este capabil sa faca distinctia intre moral si imoral, iar dumneavoastra, parintii, trebuie sa-i induceti o scara solida de valori. Fetita este putin mai docila, dar inzestrata oricum cu o personalitate puternica; este susceptibila, pasionala, dar retinuta in exprimarea emotiilor, la fel si baietelul.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Scorpionului

    Guvernat de Marte si de Pluto, micutul Scorpion are o personalitate puternica si se afla intr-o permanenta cautare de situatii si relatii ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...