Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Pestilor

Sensibilitate, impresionabilitate si tandrete: iata cateva dintre trasaturile de caracter foarte clare micutului nativ din Pesti.

Acest copil tinde sa fie oarecum temator in fata vietii, nesigur si nu rareori anxios. Iata de ce simte nevoia unei legaturi puternice cu familia, in mijlocul careia vrea sa se simta protejat. Oferiti-i, asadar, sentimentul de protectie pe care il cauta si insuflati-i calm si siguranta.

Micutului nativ din Pesti ii place sa viseze si sa transfigureze realitatea. Nu-l sprijiniti prea mult in acest sens; din cand in cand o infuzie de realism nu poate sa-i faca decat bine.

Incurajati-l sa experimenteze lucrurile noi si sa descopere nenumeratele atractii ale lumii. Veti descoperi ca se deschide vietii cu inima si, doar in a doua faza, cu mintea. Ajutati-l sa descopere si o abordare mai logica a lucrurilor.

Tineti minte: cu el trebuie sa lasati deoparte atitudinea aspra, folositi doar blandetea, astfel incat sa dobandeasca instrumentele necesare pentru a-si intari caracterul fragil si pentru a deveni mai sociabil si comunicativ; nu trebuie insa nici sa exagerati si sa fiti hiperprotectori.

 

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Pestilor

    Sensibilitate, impresionabilitate si tandrete: iata cateva dintre trasaturile de caracter foarte clare micutului nativ din Pesti. Acest copil tinde sa fie oarecum ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...