Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Leului

De mic, Leul isi afirma vointa si personalitatea debordanta. Inzestrat cu un farmec si forta de atractie deosebite, copilul Leu adora gesturile teatrale si se comporta ca un adevarat star. Doreste sa fie mereu in centrul atentiei, de aceea va face adesea mofturi, tocmai pentru a trezi interesul parintilor.

Este orgolios, susceptibil, suparacios, dominator si dornic sa primeasca in permanenta confirmari. Este bine ca parintii sa-l invete sa fie mai umil si mai modest. Pedepsele si criticile nu vor functiona; apelati la sentimentul sau  de demnitate si faceti un model din dumneavoastra insiva.

Este un copil generos, plin de initiativa, cu un profund simt al dreptatii. In grupul sau de prieteni – in care aproape sigur va fi lider, va face orice pentru a-l apara pe cel pe care il considera mai slab; la el nu exista vreo urma de meschinarie sau calcule abile. Micutul Leu este inflacarat, impulsiv, plin de viata; energia lui este remarcabila si adesea abuzeaza de ea. Un sfat pentru parinti: insistati asupra disciplinei, astfel incat, printre altele, sa aiba perioade regulate de odihna.

Este un copil care invata rapid si, datorita imaginatiei vii si a memoriei bune, asimileaza atat lucrurile ce ii sunt predate, cat si informatiile ce ii parvin din mediul inconjurator.

Fetita nascuta in aceasta zodie are aceleasi trasaturi ca baietelul, dar, daca este posibil, isi doreste si mai mult sa fie admirata: se simte o mica regina si actioneaza in consecinta. Lasati-va micuta sa-si exteriozeze firea “regala”, dar nu-i permiteti sa devina prea dominatoare.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Leului

    De mic, Leul isi afirma vointa si personalitatea debordanta. Inzestrat cu un farmec si forta de atractie deosebite, copilul Leu adora ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...