Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Gemeni

Guvernat de Mercur, planeta perspicacitatii si a comunicarii, micutul din Gemeni lasa sa se inteleaga rapid ca ii place sa fie inconjurat de lume si ca nu doreste sa fie lasat singur.

Nici pe masura ce creste, nu devine mai linistit: este intr-o permanenta stare de agitatie, fizica si mentala, si va va pune la grea incercare rabdarea, bombardandu-va cu intrebari, pentru a-si satisface curiozitatea insatiabila.

Este un copil inteligent, vorbaret si sociabil, caruia ii place foarte mult sa fie in centrul atentiei. Este un actor inascut si nu pierde ocazia sa va incante cu anecdotele sale hazlii.

Are o imaginatie debordanta efervescenta, capabila sa creeze lumi de basm.

Capacitatea de comunicare si simtul umorului sunt armele invingatoare ale Gemenilor. Este multilateral, deschis spre multe planuri si cultiva simultan multe interese. Acest aspect il face insa uneori sa cada in defectul superficialitatii; dumneavoastra, parintilor, va revine

misiunea de a-i corecta aceasta tendinta si de a-i intari vointa oscilanta. Inca de mic, este un individualist si un rebel si adesea se poate preface ca nu aude cand este mustrat. Este inutil sa-i vorbiti aspru; trebuie sa incercati in schimb, sa puneti accentul pe obligatia respectarii responsabilitatilor asumate. Odata stabilite de comun acord obiectivele urmarite, se va stradui sa le respecte, chiar daca va depune mult efort in acest scop.

Este foarte receptiv, atat fata de influentele pozitive, cat si fata de cele negative: este important, asadar, sa creasca intr-un climat favorabil, deoarece conversatia, televiziunea, prietenii si lecturile isi vor pune amprenta asupra intelectului sau.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Gemeni

    Guvernat de Mercur, planeta perspicacitatii si a comunicarii, micutul din Gemeni lasa sa se inteleaga rapid ca ii place sa fie ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...