Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Fecioarei

Datorita caracterului sau calm, senin si reflexiv, copilul din zodia Fecioarei nu le va produce multe ingrijorari parintilor.

Are un simt innascut al datoriei si stie sa distinga intre ceea ce trebuie si ceea ce nu trebuie sa faca. Este foarte inteligent si poseda un ascutit spirit de observatie; are o memorie buna. Este rezervat si isi manifesta cu greu sentimentele si nevoia de afectiune. Prin urmare, parintii vor trebui sa-l ajute sa se exteriorizeze.

Obisnuiti-l sa glumeasca mai mult, invatati-l placerea jocului, hraniti-i fantezia si creativitatea, faceti in asa fel incat sa invete sa fie cu adevarat un “copil” si sa ia lucrurile cu mai multa lejeritate.

Amintiti-va, de asemenea, ca micutul dumneavoastra nu trebuie fortat niciodata sau tratat cu brutalitate; s-ar inchide imediat imediat in el, adoptand o pozitie defensiva. Sunt contraproductive atentiile excesive, pe care el, care este atat de rational si de pudic, le-ar privi cu suspiciune si oarecum deranjat. O autoritate blanda, combinata cu argumente si o atitudine convingatoare, ii va deschise inima. Va fi mereu gata sa va ajute cand veti avea nevoie; sa se simta util este o placere pentru el.

Fetita nativa din aceasta zodie are aceleasi trasaturi ca si baietelul; de mica va avea mania ordinii si a curateniei. Foarte silitoare si responsabila, nu creeaza nic un fel de probleme.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Fecioarei

    Datorita caracterului sau calm, senin si reflexiv, copilul din zodia Fecioarei nu le va produce multe ingrijorari parintilor. Are un simt ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...