Mama & Copilul

Trasaturile specifice zodiei Balantei

Guvernat de Venus, planeta iubirii si a armoniei, micutul din Balanta isi manifesta de timpuriu firea afectuasa, placuta si sociabila.

Inca de la o varsta frageda, detesta sa fie lasat singur si se linisteste numai atunci cand aude oamenii vorbind in jurul lui.

Pe masura ce creste, aceasta nevoie de comunicare si de companie ii indeamna sa socializeze cu ceilalti copii si cu adultii care-l inconjoara. Fiind amabil si simpatic, relationeaza usor cu ceilalti. Este un copil linistit si cuminte, politicos si respectos din fire. Are gust innascut pentru frumos si armonie; prin urmare este fundamental pentru echilibrul sau sa creasca intr-un mediu senin.

Are nevoie sa fie indrumat si educat cu blandete si calm, dar si cu o oarecare fermitate, care sa-l ajute sa-si invinga tendinta naturala spre lene si nesiguranta. Micutul dumneavoastra detesteaza tipetele si izbucnirile de manie, de aceea, cand va trebui sa-l mustrati, evitati aceste scene care l-ar putea tulbura profund.

Folositi metoda pumnului de fier intr-o manusa de catifea: in acest fel, ii veti intari caracterul, fara sa-i raniti sensibilitatea.

Amintiti-va apoi ca micutul din Balanta este mai degraba naiv:  atrageti-i atentia si invatati-l sa fie mai prudent cand se increde in ceilalti. Aptitudinile sale artistice si creative innascute trebuie incurajate, in mod oportun, la fel cum trebuie dezvotat si simtul datoriei si al disciplinei.

Fetita nascuta in zodia Balantei are aceleasi trasaturi de caracter ca si baietelul, inclusiv dorinta de a placea si de a fi admirata; este fermecatoare, stiind sa capteze atentia celor din jur. Adesea este foarte frumoasa si inzestrata cu o gratie deosebita.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Trasaturile specifice zodiei Balantei

    Guvernat de Venus, planeta iubirii si a armoniei, micutul din Balanta isi manifesta de timpuriu firea afectuasa, placuta si sociabila. Inca ...
Load More Related Articles
Load More By Astre
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Relatia copilul zodia Pesti cu mama zodia Pesti

Apartinand aceluiasi semn, parintele si fiul reusesc sa ...