Mama & Copilul

Terapie adjuvanta pentru afectiunile cardiace

Daca suferiti, ca si mine, de cordiopatie ischemica dureroasa si hipertensiune sau daca aveti probleme cu circulatia sanguina, nu ezitati sa folositi urmatorul produs, care pot spune ca mie mi-a schimbat viata.

Este vorba despre drojdia de mere medicinala, cumparata de la farmacie. Am facut vreo cinci cure cu acest preparat minune, si starea mea de sanatate s-a ameliorat simtitor: nu mai am palpitatii, tensiunea s-a reglat la 14 cu 7 (pana acum nu am avut niciodata mai putin de 16 cu 8, chiar si dupa ce am renuntat la sare), in plus am devenit mult mai rezistenta la boli. Am aflat cu totul intamplator despre calitatile absolut extraordinare ale drojdiei, vizionand la televizor o emisiune. Invitatul emisiunii, un medic cardiolog, a vorbit atat de convingator despre beneficiile pe care ti le poate aduce consumul regulat al acestor ciuperci, ca ma convins pe data sa incerc si eu.

Astfel, cate doua saptamani pe luna, am luat in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate doua lingurite de drojdie proaspata, dizolvata in prealabil in putina apa calduta si amestecata cu miere. Am repetat, cum am mai spus, de vreo cinci ori si sunt hotarata sa continuu, caci tratamentul este extrem de util si ieftin.

Gabriela N, Bucuresti

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Terapie adjuvanta pentru afectiunile cardiace

    Daca suferiti, ca si mine, de cordiopatie ischemica dureroasa si hipertensiune sau daca aveti probleme cu circulatia sanguina, nu ezitati sa ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...