Culinar

Supa cu perisoare

Ingrediente pentru supa cu perisoare:

– 250g carne slaba tocata (pulpa de porc)

– 1 lingura ulei

– 350g radacinoase asortate (morcovi, telina, patrunjel)

– 1200ml supa carne

– 1 foaie de dafin

– 4 boabe de enibahar

– 6 boabe de piper

– 2 fire de patrunjel

– 2 fire cimbru

– 1 ceapa

– 1 lingurita unt

– sare, piper

– 100g taitei

Mod de preparare a supei de perisoare:

Se curata legumele si se taie bucati (in afara de ceapa). Apoi se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea tocata pana cand incepe sa se farimiteze.

Intr-o oala se aseaza jumatate din cantitatea de legume curatate si se adauga supa, mirodeniile, un fir de patrunjel, un fir de cimbru, ceapa intreaga si se lasa la fiert cca 30minute.

Se strecoara supa, se adauga carnea tocata si se lasa sa fiarba 20 minute la foc slb, Se adauga taitei si se lasa sa mai fiarba, corespunzator indicatiilor de pe ambalaj

Restul de legume curate se taie felii subtiri; se pun la prajit intr-o tigaie cu untul incins. Se aduga in supa si se lasa sa dea in clocot. Se mai fierbe totul 6-8 minute. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se serveste in farfurii, presarandu-se patrunjel.

Share this Story
  • Culinar

    Supa cu perisoare

    Ingrediente pentru supa cu perisoare: – 250g carne slaba tocata (pulpa de porc) – 1 lingura ulei – 350g radacinoase asortate ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
  • Culinar

    Sufleu de varza

    Pentru sufleu de varza iti trebuie : -0,800 kg varza alba -0,100 kg unt -0,015 kg faina -0,025 kg cascaval -0,100 kg ...
  • Culinar

    Ciorba de legume

    Ingrediente pentru ciorba de legume: – 2 morcovi – 2 cepe rosii – 2-3 cartofi – 200g mazare – 200g fasole ...
  • Culinar

    Pastrav la tigaie cu sos de ciuperci

    Ingrediente pentru pastrav la tigaie cu sos de ciuperci: – 4 pastravi – ulei pentru prajit – cimbru uscat – 3-4 ...
  • Culinar

    Legume gratinate

    Ingrediente pentru legume gratinate: – 2 vinete – 4 rosii medii – 250g mozzarella – cimbru – busuioc – 150g pesmet ...
  • Culinar

    Rosii umplute

    Ingrediente pentru rosii umplute: – 8 rosii mari – 300g carne tocata de curcan – 50g masline fara samburi – sare ...
  • Culinar

    Pui cu orez

    Ingrediente pentru pui cu orez: – un pui – sare – piper – rozmarin – ulei pentru prajit – 100g unt ...
Load More In Culinar

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...