4:08 am - Saturday December 10, 2016

Sucul de zmeura poate regla apetitul alimentar

Daca va confruntati cu lipsa cronica a poftei de mancare, indiferent din ce motiv, pentru a va reveni nu ezitati sa apelati la unul sau mai multe din tratamentele urmatoare. Eu m-am confruntat cu aceasta problema in urma cu mai multi ani, cand am luat pentru o perioada lunga de timp (aproximativ sase luni de zile) antibiotice ca sa scap de o infectie trenanta. Nu imi mai placea nimic si cred ca, daca nu ar fi fost copii si sotul care sa insiste pe langa mine sa mananc si care sa-mi faca tot felul de bunatati, nu as fi simtit nevoia sa bag in gura nici macar o bucata de paine.

Dupa ce am terminat cu medicamentele, eram mai slaba cu 15 kilograme. Dar cel mai rau nu era asta, ci ca tot nu aveam pofta de mancare. Atunci am apelat la cateva preparate, ale caror reteta le-am gasit intr-o carte.

Cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa, beam cate 70 ml de zeama de zmeura, indoita cu apa.

Chiar imediat inainte de a ma aseza sa mananc, consumasem cate o lingura de suc de pelin amestecat cu miere. Se extrage din partea ierboasa a plantei, culeasa inainte ca aceasta sa infloreasca. Sucul este extrem de amar, dar, dat fiind faptul ca este vorba despre o cantitate foarte mica si ca este combinat cu miere, nu e greu de inghitit. Cura nu trebuie sa dureze mai mult de doua luni consecutiv, altfel pot aparea efecte secundare.

Ioana, Botosani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Sucul de zmeura poate regla apetitul alimentar, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
curatare piele fata
Sfaturi pentru curatarea si ingrijirea pielii

1. Evita curatarea excesiva Una dintre principalele cauze ale sensibilizarii pielii o reprezinta curatarea excesiva,... mai mult »

Close