Mama & Copilul

Siguranta pe primul loc pentru bebelusul tau

Cataramele centurilor de siguranta devin foarte fierbinti cand le bate soarele sau daca temperatura din interiorul masinii este mare. Le puteti acoperi cu benzi pentru incheieturi fabricate dintr-un material flausat sau cu benzile elastice de la sosetele mai vechi.

Lipiti cu banda adeziva pernitele pentru umeri de care nu aveti nevoie la colturile meselor si pe marginea mobilierului, prevenind astfel aparitia vanatailor. Puteti folosi si bucati de burete din perne mai vechi, sosete rulate sau mingi de tenis taiate in patru.

Pot fi lipite cu banda adeziva peste colturile meselor sau ale semineului bucati din colturile si marginile cutiilor de carton. Adaugati captuseala sub carton pentru protectia copiilor. Sau folositi buretii laterali de protectie din patutul bebelusului.

In locul sistemelor de plastic pentru prize, puteti folosi banda izolatoare. Desurubati si inlaturati capacul prizei, apoi acoperiti fantele cu banda izolatoare si puneti inapoi capacul, iar acesta va fixa banda. Dezavantajul acestei metode e ca nu veti mai putea folosi priza.

Pentru o zona de joaca curata asezati bebelusul, daca acesta nu stie inca sa mearga, pe o bucata de musama. Puteti aduna toate jucariile dintr-o miscare, iar aceasta este si usor de curatat.

Acoperiti cu un prosop usa de la baie sau de la dormitor, pentru a nu lasa copii sa se incuie pe dinauntru.

Pastrati in congelator pliculete nedesfacute de ketchup; acestea se pot folosi in loc de comprese pentru mici rani. La fel functioneaza si baloanele de dimensiuni mici umplute cu apa si pastrate le congelator.

Cand va aflati intr-un loc public, “etichetati copilul” sau prindeti-i de haine, folosind o agatatoare, un ecuson pentru bagaje sau o placuta de identificare. Pe aceasta trebuie sa apara numele copilului, adresa dvs si numarul de telefon.

O placuta de identificare poate fi suficient de mica incat sa poata fi fixata chiar si pe pantalonul copilului.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Diana Herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Incepeti pregatirile inainte de a ramane insarcinate

Trei luni inainte de a ramane gravida Fa ...