8:59 am - Sunday December 11, 2016

Sfaturi pentru detoxifiere inainte de sarcina

Hotarati-va sa va debarasati corpul de toxinele care va slabesc sanatatea, va diminueaza puterea si maresc riscurile pentru dumneavoastra si pentru copil.

Ce se intelege mai precis prin toxine?

Acestea sunt produsele derivate din actiunea asupra alimentelor neabsorbite a bacteriilor care cresc in tractul dumneavoastra intestinal.

Dupa estimarile cercetatorilor, cel putin 50% din toate bolile pe care le tratam, implica un fel sau altul de toxicitate.

Urmariti aceste indrumari pentru a va detoxifia organismul:

Mancati doar acele alimente care sunt recomandate pentru grupa dumneavoastra sanguina. Cand mancati alimente grele sau prea mult procesate, ele sunt slab digerate si lasa reziduuri toxice in tractul digestiv.

Mancati alimente organice. Chimicalele, poluantii si depozitarea necorespunzatoare determina o digerare mai grea a alimentelor si lasa toxinele in tractul digestiv.

Mancati natural. Evitati indulcitorii, aromele si colorantii artificiali.

Mancati proaspat. Limitati-va consumul de alimente ambalate, congelate si conservate.

Evitati nitratii si nitritii, care se gasesc in alimentele afumate, sarate sau marinate. Evitati carnea de peste cu grad inalt de mercur, pestele sabie, tonul (tonul conservat este bun).

Renuntati la fumat, la bauturile alcoolice si la drogurile recreative ocazionale. Daca sunteti fumatoare, este important sa renuntati cu mult timp inainte sa ramaneti insarcinata.

Fumatul impiedica circulatia sanguina si reduce aportul de oxigen ceea ce face ca furnizarea de substante nutritive pentru fat sa fie mult ingreunata.

Studiile arata ca fumatul in timpul sarcinii a fost asociat cu greutatea scazuta la nastere si chiar cu dezvoltarea Sindromului atentiei deficitare.

In mod similar, consumul excesiv de alcool si folosirea drogurilor va creaza o carenta a substantelor nutritive, ceea ce este cu greu un mediu favorabil cresterii fatului.

Expunerea la plumb si la alte metale grele a fost, de asemenea, legata de Sindromul Atentiei Deficitare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Sfaturi pentru detoxifiere inainte de sarcina, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Articol din categoria: Sarcina
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
rh negativ
Factorul Rh

Atunci cand vi se fac analize pentru determinarea grupei sanguine aflati, de asemenea, daca sunteti... mai mult »

Close