Sarcina

Sfaturi pentru detoxifiere inainte de sarcina

Hotarati-va sa va debarasati corpul de toxinele care va slabesc sanatatea, va diminueaza puterea si maresc riscurile pentru dumneavoastra si pentru copil.

Ce se intelege mai precis prin toxine?

Acestea sunt produsele derivate din actiunea asupra alimentelor neabsorbite a bacteriilor care cresc in tractul dumneavoastra intestinal.

Dupa estimarile cercetatorilor, cel putin 50% din toate bolile pe care le tratam, implica un fel sau altul de toxicitate.

Urmariti aceste indrumari pentru a va detoxifia organismul:

Mancati doar acele alimente care sunt recomandate pentru grupa dumneavoastra sanguina. Cand mancati alimente grele sau prea mult procesate, ele sunt slab digerate si lasa reziduuri toxice in tractul digestiv.

Mancati alimente organice. Chimicalele, poluantii si depozitarea necorespunzatoare determina o digerare mai grea a alimentelor si lasa toxinele in tractul digestiv.

Mancati natural. Evitati indulcitorii, aromele si colorantii artificiali.

Mancati proaspat. Limitati-va consumul de alimente ambalate, congelate si conservate.

Evitati nitratii si nitritii, care se gasesc in alimentele afumate, sarate sau marinate. Evitati carnea de peste cu grad inalt de mercur, pestele sabie, tonul (tonul conservat este bun).

Renuntati la fumat, la bauturile alcoolice si la drogurile recreative ocazionale. Daca sunteti fumatoare, este important sa renuntati cu mult timp inainte sa ramaneti insarcinata.

Fumatul impiedica circulatia sanguina si reduce aportul de oxigen ceea ce face ca furnizarea de substante nutritive pentru fat sa fie mult ingreunata.

Studiile arata ca fumatul in timpul sarcinii a fost asociat cu greutatea scazuta la nastere si chiar cu dezvoltarea Sindromului atentiei deficitare.

In mod similar, consumul excesiv de alcool si folosirea drogurilor va creaza o carenta a substantelor nutritive, ceea ce este cu greu un mediu favorabil cresterii fatului.

Expunerea la plumb si la alte metale grele a fost, de asemenea, legata de Sindromul Atentiei Deficitare.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Diana Herlife
 • Sarcina

  Incepeti pregatirile inainte de a ramane insarcinate

  Trei luni inainte de a ramane gravida Fa curat in sertarul cu medicamente Exemplu, piedicile in calea fertilitatii femeii Piedicile in ...
 • Sarcina

  Avortul

  Avortul este procesul medical prin care se pune capăt unei sarcini, pentru a împiedica nașterea unui copil. În funcție de săptămâna ...
 • Sarcina

  Sfaturi pentru detoxifiere inainte de sarcina

  Hotarati-va sa va debarasati corpul de toxinele care va slabesc sanatatea, va diminueaza puterea si maresc riscurile pentru dumneavoastra si pentru ...
 • Sarcina

  Factorul Rh

  Atunci cand vi se fac analize pentru determinarea grupei sanguine aflati, de asemenea, daca sunteti “negativ” sau “pozitiv”. Multi oameni nu ...
 • Sarcina

  Lombosciatica in perioada de sarcina

  Lombosciatica e una dintre cele mai neplacute probleme pe care le aduce sarcina. Durerile de spate, dar si starea de amorteala ...
 • Sarcina

  Ecografia 3D in timpul sarcinii

  Efectuarea ecografiei 3D in sarcina devine una dintre cerintele obligatorii ale femeii insarcinate. Astfel, aceasta se va putea convinge de sanatatea ...
Load More In Sarcina

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Incepeti pregatirile inainte de a ramane insarcinate

Trei luni inainte de a ramane gravida Fa ...