Mama & Copilul

Sfaturi pentru a trece peste o despartire

Sa treci peste o despartire este unul dintre cele mai grele lucruri pentru oricine.

Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa treci mai usor peste o despartire.

S-a terminat, recunoaste si intelege acest lucru

Oricat ai sta acum sa analizezi ce nu a mers bine intre voi nu vei reusi sa schimbi trecutul. Ce a fost a fost. Poate sa fie dureros la inceput, dar trebuie sa accepti realitatea.

Ceea ce voi doi ati avut a fost frumos, insa acum s-a terminat. Durerea va disparea cu timpul. Lasa timpul sa iti vindece ranile. Momentan sterge-ti din minte acele amintiri dureroase.

Nu te mai invinovati !

Nu te mai gandi ca tu ai fost de vina pentru ce s-a intamplat, ca din cauza ta nu a mers. Intr-o relatie sunt implicati doi oameni si responsabilitatea este a amandurora pentru a o sustine. Amandoi ati comis greseli. Pur si simplu nu a mers. Cel putin ai incercat. Nimeni nu e perfect. Cu totii mai facem greseli.

Nu ramaneti prieteni

Am mai intalnit persoane care se despart si incearca sa ramana prieteni. Acest lucru nu functioneaza. Nu vei face altceva decat sa inrautatesti lucrurile. Ai nevoie sa nu il mai vezi o perioada de timp, pana cand iti vei mai reveni.

E timpul sa renunti

Da, aceasta e probabil cea mai grea parte din toate. E greu sa renunti la persoana iubita, insa trebuie sa faci. Dragoste cu forta nu se poate si tu stii foarte bine acest lucru.

Ai dreptul sa fii fericita

Aminteste-ti ca ai dreptul de a fi fericita si ca nimeni nu te poate rani, decat daca tu ii permiti acest lucru. Ai grija de tine. Du-te la cumparaturi, ingrijeste-te, iesi in oras cu prietenii, etc. Bucura-te de viata ta single si aminteste-ti ca te distrai si cand nu erai cu el.

E timpul sa te regasesti

E timpul sa iesi si sa cunosti persoane noi. E timpul sa explorezi acea parte din tine care a ramas inca neexplorata.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...