Mama & Copilul

Sfaturi pentru a tine relatia vie chiar si la distanta

cum tii o relatie la distantaCrezi in adevarul zicalei ‘Ochii care nu se vad se uita’? Ai avut pana acum o relatie la distanta, si aceasta s-a destramat din cauza ca focul pasiunii nu a putut fi mentinut, existand atatia kilometrii intre voi?

Si totusi…

Ai intalnit o persoana speciala, care te face sa te simti in al noualea cer, doar cand iti vorbeste, sau doar cand te atinge.

Nu e vina nici unuia dintre voi ca nu v-ati nascut in acelasi oras, dar simtiti ca vreti sa ramaneti impreuna. Pana veti face pasul cel mare, si veti fi impreuna tot timpul, va trebui sa va folositi de cateva trucuri pentru a putea continua relatia, de la distanta!

– Vorbiti cat mai des la telefon, pe messenger, pe e-mail, pe facebook! Comunicarea e foarte importanta intr-o relatie, iar pentru voi deocamdata reprezinta singurul aliat!

– Trimiteti-va poze unul altuia, nu trebuie sa fie ceva elaborat sau studiat, faceti instantanee oricand, de pe mobil, si trimiteti-le prin mms persoanei iubite, sau pe e-mail!

– In week-end, cand sunteti liberi, intalniti-va, in ciuda oboselii acumulate, dupa o saptamana plina. Persoanei iubite trebuie sa-i aloci cat mai mult timp liber, nu e un imperativ, ci un deziderat, la care sa adere ambii parteneri!

– Ai facut vreodata dragoste, la telefon? Daca crezi ca nu ai inhibitii, propune-i partenerului! E un alt truc pentru a va simti apropiati, dar numai daca credeti in el!

– Trimite-i cate o surpriza, din cand in cand, sub forma de cadou, prin curier! Nu trebuie sa fie ceva scump sau pretentios!

O carte, cu dedicatie speciala din partea ta, si cu cateva petale de trandafiri printre pagini, sau o mica atentie insotita de esarfa ta, care pastreaza aroma parfumului tau, orice care sa-i aminteasca de voi!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...