Mama & Copilul

Sfaturi pentru a face fata unui deadline la lucru!

Mai mult ca sigur aproape orice angajat a trecut (macar) o data in viata prin problema sarcinilor terminate la timp.

Trebuie sa ne obisnuim cu aceasta presiune constanta, intrucat aceasta face parte din cultura muncii zilelor noastre.

Pentru a veni in ajutorul tuturor angajatilor, am adunat cateva sfaturi care sa ajute in vederea unei mai bune organizari:

• Nu glumi cu deadline-urile! Nu iti permiti sa esuezi si trebuie sa fii constienta de acest lucru! Nu vei respecta niciodata un deadline, atata timp cat nu-l iei in serios sau mai mult, il ignori.

• Stabileste in detaliu deadline-ul! Analizeaza minutios cat ai de muncit pentru a ajunge la timp la final si divizeaza-ti munca pe zile, intr-un mod eficient.

• Planifica munca in avantajul tau! Munceste in asa fel incat sa fii sigura ca vei termina la timp. Verifica sarcinile periodic si noteaza toate detaliile privind executia.

• Nu uita: uneori poate fi in avantajul tau refuzarea anumitor sarcini suplimentare, atunci cand esti deja prea incarcata si constientizezi ca nu le poti duce la bun sfarsit pe toate

• Nu lasa factorii externi (cum ar fi vorbitul la telefon) sa te intrerupa din activitate, atunci cand esti concentrata! Daca vei face aceasta greseala, vei fi pusa in situatia de a o lua de la capat (chiar si de mai multe ori!).

• E de preferat sa termini sarcina cu o zi inaintea deadline-ului si sa folosesti aceasta ultima zi pentru eventuale retusuri si modificari.

• Incearca sa muncesti constant, nu lasa pe ultimele zilele zile mai multa treaba decat este cazul.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...