Mama & Copilul

Sa descifram un pic spusele barbatilor!

Haideti sa vedem ce inseamna cu adevarat spusele unui barbat:

… spune ca vrea sa fiti doar prieteni!

Renunta la el. El a luat deja decizia asta si nu exista argumente care sa sustina ca poti seduce pe cineva ca acesta sa se reindragosteasca de tine o data ce el a trecut de partea cealalta.

Cel mai rau lucru pe care il poti face este sa il tragi inapoi in patul tau pentru cateva partide de final pentru a reaprinde flacara; la sfarsit iti vei da seama ca nu ai facut altceva decat sa te umilesti.

… spune ca are nevoie de mai mult spatiu!

Partenerul tau are nevoie de mai mult spatiu pentru ca relatia ta cu el este mult mai “complicata” decat intentiona el. Ar vrea sa verifice el insusi ca e sigur pe ceea ce a ajuns sa fie in viata si ca inca exista ca persoana independenta de tine.

De obicei nu e mai complicat decat atat. In caz ca “spatiul” de care el vorbeste nu se defineste ca “o mutare intr-o alta locatie fara tine” ar trebui sa ii dai ceva timp sa rezolve asta singur.

… spune ca vrea sa fiti impreuna pentru totdeauna dar nu casatoriti!

E greu pentru o femeie sa inteleaga, dar barbatii si femeile nu vad actul casatoriei in acelasi mod. Femeile de obicei simt casatoria ca un final logic la o relatie: te indragostesti, ai o relatie monogama si te casatoresti.

Barbatii vad casatoria ca pe un stadiu al vietii lor. Da, exact asa se intampla. Se casatoresc cand e timpul potrivit pentru acest act, cand simt ca oricare ar fi combinatia de factori pe care i-ardefinit ca fiind importanti pentru ei (cariera, bani, varsta) e potrivita pentru casatorie.

… nu vrea sa faci cunostinta cu parintii lui!

Daca vorbeste rar cu ei, ii viziteaza o data pe an atunci probabil ca vrea sa te protejeze de ei, sau este ingrijorat ca vei avea doar o conversatie cu ei si vei si pleca.

Dar daca pare sa fie un fiu devotat, am o veste rea, fiindca asta inseamna ca nu parintii sunt cauza, ci tu. Ori nu vrea ca parintii sa creada ca e ceva serios cu tine fiindca pentru el nu este, or ii este rusine cu tine. In ambele cazuri acest lucru nu prevesteste o relatie pe termen lung.

… spune ca te iubeste dar nu e “indragostit” de tine

Acest lucru inseamna ca dragostea lui pentru tine nu se potriveste cu ceea ce el isi imagineaza a fi o relatie romantica, asta inseamna pentru el inseamna a fi “indragostit”. Esti de fapt ca un prieten intim sau ca o sora pentru el.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

One Comment


  1. […] ne trezim ca nu mai stim nici noi cine suntem! Purtam haine ridicole, ne hlizim exagerat de mult la glumele barbatilor si le imitam pe divele din reviste, cazand astfel in […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...