4:54 am - Friday December 9, 2016

Rostopasca, prietena cea mai buna a ficatului

Fac aceasta afirmatie cu toata convingerea, intrucat eu am reusit sa evit o destul de probabila ciroza multumita plantei denumite rostopasca. Rostopasca este cea mai buna prietena a ficatului, dupa cum alcoolul e cel mai mare dusman. Eu am baut de la 20 ani, cred ca butoaie intregi de licori bahice si aveam organul hepatic terminat; medicii chiar s-au mirat cum de mai sunt in viata.. In al doisprezecelea ceas, am inteles ca nu e de gluma si am lasat-o mai moale cu alcoolul. Cel mult un pahar de vin rose cu apa minerala la masa de pranz, atat mai consum. Ficatul l-am lecuit cu urmatorul remediu:

De cu seara, puneti sa fiarba un litru de apa si, dupa ce da in clocot, adaugati cinci grame rostopasca uscata si maruntita.

Acoperiti vasul cu un capac si lasati-l la temperatura camerei pana a doua zi dimineata. In zori strecurati ceaiul de rostopasca si amestecati-l cu 200 grame miere curata, pana cand aceasta se dizolva complet. Puneti-l intr-o sticla inchisa la coloare si luati cate o lingura de opt ori pe zi. Cura cu rostopasca se tine pana la terminarea amestecului din sticla, apoi se face pauza o saptamana. Efectele ceaiului cu rostopasca sunt remarcabile!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
woman with suntan lotion on tropical beach
Vara e aproape. Cum iti ingrijesti pielea.

Pentru ca vara se apropie, si pentru ca tu sa arati super la plaja, urmeaza... mai mult »

Close