4:55 am - Friday December 9, 2016

Ridurile din jurul ochilor

In timp, ridurile se formeaza cand radem, acele linii ramificate din colturile ochilor, care apar cand zambim sau ne incruntam, devin permanente. Acestea sunt numite, deloc fermecator, “laba gastei”. In functie de stilul de viata, daca petreci mai mult timp afara, in soare, unde esti fortata sa te incrunti des, sau daca lucrezi in domeniul relatiilor publice, unde trebuie sa zambesti mai tot timpul, laba gastei poate deveni mai evidenta.

Cu cat iti soliciti muschii mai mult, cu atat acestia vor deveni mai puternici; si cu cat sunt mai puternici, cu atat accentueaza ridurile mai tare. De asemenea, cred ca formarea ridurilor este influentata si de machiajul puternic pe care ti-l faci acasa, precum si de indepartarea lentilelor de contact. Daca te porti agresiv cu aceasta zona in mod repetat, pielea se intinde si isi pierde elasticitatea mai repede decat in mod normal.

Trebuie sa fii constienta ca aceste riduri de expresie nu sunt totuna cu liniile mult mai fine care se formeaza sub ochi. Momentul aparitiei si formarea lor depinde de gene si de durata expunerii la soare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Articol din categoria: Piele si Ten

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
ceai de menta
Cauze si remedii pentru indigestie

In general, indigestia e cauzata de cresterea secretiei de acid gastric, dar si a altor... mai mult »

Close