Mama & Copilul

Remedii pentru circulatia si tensiunea arteriala

O formula care combina ardei iute si usturoi poate constitui formula medicinala ideala in scaderea tensiunii arteriale si accelerarea circulatiei la nivelul intregului organism.

Ea va avea rol de fortifiant al sistemului cardiovascular. O formula combinata din ardei iute si usturoi, sub forma de capsule, va consta din toate sau din majoritatea urmatoarelor plante medicinale:

Fructe de ardei iute de cayenne

Bulb de usturoi

Frunza de lucerna

Radacina de lemn dulce

Fruct de paducel

Indicatii terapeutice

Hipertensiune arteriala, circulatie proasta, slabiciune generala a organismului, instalata in special la nivelul sistemului cardiovascular. Tensiune nervoasa, cefalee, hemoragie interna, depresie, congestionarea sinusurilor, oboseala, tulburari de memorie, raceli in organism, in special detorate sub-activitatii tesuturilor.

Recomandari privind modul de administrare

Uz general: 2 capsule, de 3 ori pe zi.

Stari acute: 2-3 capsule, o data la 2-4 zile.

Precautii si contraindicatii

Administrare prudenta in cazurile de hipotensiune.  Hipotensiunea este indiciul unei dereglari sau slabiciuni functionale a glandelor suprarenale sau hipofizei.

In hipertensiune, se vor folosi o formula recomandata pentru stimularea suprarenalelor, in special daca irisul prezinta indicii de slabiciune a glandelor suprarenale. Cu toate acestea, trebuie urmarita permanent tensiunea proprie sau a pacientului.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Cum sa ai picioare stralucitoare

    1. Foloseste citrice contra varicelor Pentru a reduce aspectul proeminent al varicelor, include in dieta zilnica un supliment de citrice, struguri, ...
  • Mama & Copilul

    Remedii pentru circulatia si tensiunea arteriala

    O formula care combina ardei iute si usturoi poate constitui formula medicinala ideala in scaderea tensiunii arteriale si accelerarea circulatiei la ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...