Mama & Copilul

Remedii naturiste pentru creier si sistemul nervos

Formula medicinala ideala pentru fortificarea si reconstructia tesutului nervos si cerebral trebuie sa contina toate sau majoritatea urmatoarelor plante medicinale:

Gotu Kola (centella asiatica)

Radacina de ginseng siberian (eleutherococcus senticosus)

Frunza de ginkgo biloba

Fruct de schizandra (schisandra chnesis)

Gura lupului (scutellaria lateliflora)

Scoarta de angelica americana (zanthoxylum clava-Herculis)

Radacina de obligeana (acorus calamus)

Indicatii terapeutice

Sistem nervos epuizat, marcaj de inel nervos in iris (sistem nervos autonom, simpatic si parasimpatic), memorie slaba (pe termen scrut si lung), boala Alzheimer (sau boala vacii nebune, conform rapoartelor inaintate de medici), dementa senila, scleroza multipla, boala Parkinson, paralizia Bell, post-atac cerebral, cefalee, migrene, traumatisme de maduva osoasa, epuizarea glandelor hipofiza si pineala, zona Zoster (se recomanda utilizarea asociativa a unor formule antiparazitare de uz general si a unei formule de combatere a microorganismelor), spasme, epilepsie, convulsii, epuizare electrica de cord (aritmie, depolarizare si repolarizare etc.), ameteli, tulburari de echilibru si dezechilibre mentale.

Recomandari privind modul de administrare

Adaugati o cantitate mica de apa sau de suc.

Uz general: continutul unei pipete, de 3 pana la 6 ori pe zi.

Stari acute: continutul unei pipete o data la 2-4 ore.

Observatii:

1. Am asistat la regenerarea extraordinara a sistemului nervos la paraplegici si cvadruplegici prin utilizarea acestei formule medicinale, asociate cu un regim alimentar format exclusiv din produse naturale crude, proaspete.

2. Se pot obtine rezultate remarcabile prin folosirea asociativa a unei formule pentru circulatie  si a unei formule recomandate pentru sistemul limfatic.

3.  Alcalinizarea organismului este esentiala in regenerarea cerebrala si nervoasa. Aciditatea produce inflamatii, care conduc la epuizarea si degradarea tesuturilor.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...