Mama & Copilul

Remedii naturiste in probleme cu glandele suprarenale

Tincturile medicinale ideale ca adjuvant in regenerarea glandelor suprarenale trebuie sa contina toate plantele medicinale citate in continuare, sau o parte din ele:

Radacina de astragalus (astragalus membranaceus)

Radacina de lemn-dulce (glycyrrhiza glabra)

Radacina de patrunjel (pteroselinum crispum)

Coaja de radacina de dafin (myica cerifera)

Radacina de sarssaparila (smilax ornata)

Frunze de lucerna (medicago sativa)

Radacina de ginseng siberian (eleutherococcus senticosus)

Indicatii terapeutice

Insuficienta endocrina a suprarenalelor, artrita, oboseala si oboseala cronica (provocata de alte cauze decat virusul Epstein-Barr), specifica in hipotensiune, hipertensiune, plus slab, inflamatii de sistem, tulburari de reproducere la femeie – in special predominanta de estrogen (chist ovarian, sani intariti, fibroame uterine, etc.), prostatita, epuizare, rezistenta scazuta, probleme legate de neurotransmitatori – de exemplu, scleroza multipla, boala Parkinson, paralizii, tremur si altele.

Tratamenul post-criza, atac, traumatisme si leziuni de maduva spinarii, unele forme de cancer, boli dermatologice, aritmie cardiaca, tulburari anxioase.

Recomandari privind modul de administrare

Adaugati o cantitate mica de apa sau suc.

Uz general: continutul unei pipete, de 3 pana la 6 ori pe zi.

Stari acute: continutul unei pipete o data la 4 ore.

Precautii si contraindicatii

Poate mari temporar tensiunea arteriala, de aceea se recomanda supravegherea permanenta a tensiunii la hipertensivi.

Observatii:

1. Medulosuprarenala produce neurotransmitatori (epinefrina, noradrenalina si clorhidrat de dopamina). Acestia regleaza activitatea cardiaca si raspunsul nervos. Hipotensiunea este intotdeauna indiciul unei insuficiente la nivelul suprarenalelor.

2. Corticosuprarenala produce corticosteroizi care actioneaza in organism drept compusi antiinflamatori. In majoritatea cazurilor, epuizarea suprarenalelor afecteaza productia acestui tip de steroizi lipidici, provocand inflamatii care trec neobservate. Dietele formate in principal din produse alimentare acide provoaca inflamatii la nivelul tesuturilor din organism.

Daca inflamatiile nu sunt tratate o perioada indelungata de timp, urmarea va fi degradarea tesuturilor, ceea ce va conduce in final la ulceratii care, la randul lor, vor provoca degradarea ireversibila a tesutului sau cancer.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Remedii naturiste in probleme cu glandele suprarenale

    Tincturile medicinale ideale ca adjuvant in regenerarea glandelor suprarenale trebuie sa contina toate plantele medicinale citate in continuare, sau o parte ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...