Mama & Copilul

Remedii naturale impotriva tabagismului

Remedii naturale contra fumatului intalnim mereu in emisiunile de teleshoping, ca si in paginile revistelor.

Eu vrau sa vorbesc despre Smokerade, un preparat pe care l-am vazut actionand simultan pe circa douazeci de persoane. In primele doua saptamani nu s-a intamplat nimic, n-a aparut nici macar o expectoratie care sa puna in evidenta curatarea plamanilor, asa incat, o data ce flaconul s-a terminat, aproape toti participantii au abandonat cursa.

O foarte tanara doamna a fost singura care s-a decis sa continue. Mai apoi mi-a relatat ca dupa trei saptamani si ceva, apetitul ei pentru fumat a inceput sa scada.

Tigarile nu-i mai faceau la fel de multa placere ca inainte, astfel ca le aprindea tot mai rar. Ultima data cand am stat de vorba ajunsese la cinci pe zi (pornind de la un pachet si jumatate) si imi marturisea ca fumul propriei tigarete o deranjeaza. Redusese deja doza de Smokerade la jumatate si cred ca dorea sa duca pana la capat lupta cu nicotina, bazandu-se mai degraba pe forta vointei decat pe ajutorul tabletelor.

Nu stiu daca a reusit. As vrea sa cred ca da. Asadar, tinand seama de aceasta experienta, sfatul meu pentru fumatori ar fi urmatorul: 6 tablete Smokerade zilnic (cate 2 tablete in timpul meselor principale), pana la incetarea completa a fumatului, iar in continuare 3 tablete cate una la fiecare masa, pentru consolidarea rezultatului obtinut, durata intreaga a curei fiind de minimum trei luni.

O dependenta este, totusi, o dependenta, si e mai bine sa prevenim recidiva.

Produsul il gasiti pe www.suplimente-naturiste.com

Adriana Rotaru –  Bucuresti

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...