Mama & Copilul

Reflexologia la nivelul membrelor

Acizii (uric, fosforic, lactic si asa mai departe) formeaza cristale, iar reziduurile metabolismului celular se acumuleaza sub terminatiile nervoase aflate la nivelul membrelor inferioare.

Cum aceste terminatii nervoase din talpa transmit reflexe catre restul organismului, acizii si toxinele astfel acumulate pot genera efecte devastatoare in regiunile respective.

De pilda, terminatiile nervului care deserveste inima sunt localizate in palme si in talpa piciorului. Cand cristalele de acid sau orice acumulare de toxine afecteaza terminatiaacestui nerv, apar palpitatii cardiace, hipertensiune arteriala (in pozitia in picioare sau in mers), dureri toracice si altele.

Acest lucru se poate intamplacu orice organ si glanda din organism, fiindca terminatiile nervilor care le deservesc sunt situate la nivelul palmei si talpii.

Prin masarea zilnica a mainiisi a labei piciorului, acizii cristalizati si depozitele de toxine se vor topi si astfel simptomele vor disparea.

Reflexologia este inca una din stiintele necomplicate si la indemana, care ne vor scuti de multa suferinta.

Share this Story
 • Slabire & Fit

  Sfaturi ca sa dai burta jos

  Un pantec revarsat peste costumul de baie e un cosmar. Stresul care le strica majoritatii femeilor vacanta la mare. Daca tineti ...
 • Mama & Copilul

  Beneficiile sedintelor de masaj

  Anticii categoriseau masajul ca fiind forta vitala a organismului, modalitatea lui de regenerare. Studiile arata ca dezvoltarea armonioasa a copilului, in ...
 • Mama & Copilul

  Reflexologia la nivelul membrelor

  Acizii (uric, fosforic, lactic si asa mai departe) formeaza cristale, iar reziduurile metabolismului celular se acumuleaza sub terminatiile nervoase aflate la ...
 • Mama & Copilul

  Masaj pentru partenerul tau

  Daca stii sa faci un masaj bun, il ai pe iubitul tau la degetul mic. Iata cateva sfaturi in continuare: Incepe ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...