Quiz: de ce se plictisesc barbatii?

Orice femeie probabil isi pune aceasta intrebare macar o data in viata. Aparent, ar exista un singur raspuns legat de imposibilitatea lor de a ramane monogami, o imposibilitate organica, hormonala, mentala etc…  Daca am sta sa analizam la rece o relatie de la inceput pana la sfarsit, am constata ca, de fapt, exista multe alte motive de plictiseala.

Deci care este raspunsul? Cine greseste dintre cei doi?

Gresesc amandoi. In primul rand, barbatul este si va fi un vanator. El va dori in permanenta sa fie provocat, pentru ca in momentul in care stie totul despre partenera lui, nu mai are nimic de descoperit, se plictiseste.

Exista printre noi multe femei care, dupa ce isi gasesc un partener stabil si intra intr-o relatie serioasa, chiar intemeindu-si o familie, uita sa mai fie femei, adica incep sa devina mai putin atente la ceea ce i-a atras odinioara pe barbatii lor la ele: se neglijeaza, intra intr-o rutina plicticoasa, renunta la feminitate, devin tot mai cicalitoare, pun pe primul plan problemele de zi cu zi si au tot mai putin timp si tot mai putin chef pentru viata intima si cu atat mai putin timp pentru a se mentine intr-o aura de mister.

Aici femeile gresesc si, desi in adancul lor , poate imi dau dreptate, multe vor continua sa considere ca ele fac tot posibilul pentru a tine in picioare o relatie.

Amintiti-va ca o vorba mai veche, din popor; femeia trebuie sa indeplineasca trei conditii: trebuie sa fie o buna mama si gospodina, o doamna in societate si o adevarata amanta in dormitor. Care credeti ca dintre aceste trei conditii vine de la femei si care de la barbati?

Foarte des, femeile stiu sa fie adevarate mame si gospodine, sunt si doamne in societate, dar uita ultima conditie pentru ca deja primele doua le consuma toata energia. Ele nu realizeaza ca uita ceea ce este cel mai important lucru: sa fie femei pentru barbatii lor.

Multe din voi o sa contraziceti asta, veti considera ca aceste aspecte nu se mai regasesc si azi, femeia s-a emancipat, stie sa-ti tina aproape barbatul, pune mai mult accent pe imaginea ei, pe feminitatea ei, pe viata intima, iar cand relatia nu mai merge, divorteaza si isi cauta pe altcineva. Da, e adevarat, dar nu pentru toate femeile, inca mai sunt semene ale noastre care au fost educate de mentalitatea sacrificiului de sine pentru binele familiei.

Pentru a elimina riscul de a va pierde barbatii, nu trebuie sa va neglijati copiii sau sa uitati sa fiti doamne in societate, trebuie doar sa va organizati energia in asa fel incat sa le faceti pe toate, dar in primul rand sa fiti alaturi de barbatii vostri.

De gresit, gresesc si barbatii, in primul rand pentru ca sunt egoisti si pentru ca uita sa fie romantici si sa iti mentina senzatia ca esti cea mai importanta femeie din lume. Au o rabdare limitata si prefera sa caute in alta parte ceea ce partenera nu le mai ofera pentru ca nevoile lor trebuie musai satisfacute grabnic.

Daca stam sa ne gandim, au si ei dreptate: cat ne costa sa fim femei pentru barbatii nostri? Nimic sau mai bine zis totul, pentru ca nu trebuie decat sa fim ceea ce suntem, nu trebuie sa jucam roluri, sa iesim din pielea noastra sau sa ne depasim conditia.

Meditati putin si vedeti ce spune femeia din voi. Treceti peste micile orgolii si cu siguranta il veti face si pe el sa isi revizuiasca atitudinea.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...