Mama & Copilul

Produsele naturiste Calivita

 Compania Calivita are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de suplimente alimentare de cea mai inalta calitate.

Sediul central este in Statele Unite ale Americii avand reprezentante in peste 40 de tari intre care si Romania.

Suplimentele Calivita detin avizele forumului Food and Drug Administration din SUA si Ministerului Sanatatii din Romania.

Pentru a nu face rabat la calitatea produselor compania Calivita detine toate fazele procesului tehnologic de la cultivarea materiei prime in conditii ecologice pana la obtinerea produsului finit prin metode speciale pentru pastrarea calitatii ingredientelor.

Produsele calivita nu contin zahar, sare sau coloranti artificali fiind 100% naturale.

Astfel compania Calivita poate garanta calitatea deosebita a produselor sale.

La fabricarea produselor se folosesc ultimele inovatii si cercetari in domeniul nutritiei pentru obtinerea unui produs competitiv cerintelor actual

Portofoliul de produse al companiei este variat cuprinzand peste 100 de produse unice continand vitamine, minerale, antioxidanti, aminoacizi, plante medicinale care ne ajuta la mentinerea unei sanatati de fier.

Calivita acorda o atentie deosebita cercetarilor in domeniu incercand sa ofere clientilor produse noi si le imbunatateasca pe cele actuale. Compania Calivita are ca prioritate sanatatea clientilor.

Cum pot fi sigur că suplimentele alimentare CaliVita sunt, într-adevăr, produse de calitate?
CaliVita este prezentă pe piaţa suplimentelor alimentare de mai mult de 20 de ani, fără încetare. Calitatea excelentă este unul dintre principiile de bază ale politicii noastre de afaceri de la care nu ne abatem niciodată, lucru dovedit de milioanele de clienţi satisfăcuţi din mai mult de 30 de ţări ale lumii.

Producerea suplimentelor noastre respectă cele mai stricte standarde, iar distribuţia lor este reglementată în numeroase ţări. Aceste procese includ teste stricte de laborator în mai multe facilităţi, rezultatele lor fiind condiţia necesară pentru punerea în vânzare a produselor noastre. În plus, CaliVita oferă garanţie 100% pentru calitatea produselor sale.

Suplimentele noastre alimentare sunt frecvent testate pentru controlul calităţii în laboratoare independente, pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de cea mai înaltă calitate posibilă.

Suplimentele alimentare CaliVita sunt de origine vegetală?
Pe parcursul producerii suplimentelor noastre alimentare, ne străduim întotdeauna să folosim materii de bază naturale, ori de câte ori acest lucru este posibil din punct de vedere tehnologic, iar scopul nostru este să utilizăm tot mai mult substanţe active de origine vegetală provenite de pe plantaţii organice. De exemplu, folosim vitamina C din citrice în produsele noastre cu vitamina C (C Plus, C 500, C 300 with Rose Hips and Bioflavonoids, C 1000 Plus, Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips, Lion Kids C).

Pe lângă implementarea rezultatelor celor mai noi cercetări ştiinţifice, folosim şi plantele care şi-au dovedit eficienţa în medicina tradiţională.

Ce înseamnă eliberare prelungită?
Aceasta este o tehnologie cu ajutorul căreia se protejează dozele ridicate de vitamine solubile în apă prezente în suplimentele noastre şi care dizolvă gradat substanţele active din tablete, oferind astfel în continuu ingrediente active organismului, pe o perioadă de până la 12 ore. Acest lucru se realizează încorporând substanţa activă (de exemplu, vitamina C) într-o substanţă protectoare specială. Drept rezultat, substanţa activă se absoarbe treptat în intestine, făcându-şi efectul în continuu, pe măsură ce pătrunde în fluxul sanguin.

De ce există diferenţe între dozele şi substanţele active de pe etichetele locale şi cele originale?
Pe etichetele din ţara noastră, ingredientele trebuie să apară într-o anumită ordine, conform reglementărilor de pe piaţa românească, ordine ce poate fi diferită de cea de pe eticheta originală.

Doza zilnică recomandată poate fi diferită de cea de pe eticheta originală în limba engleză, fiindcă aceasta este stabilită de autoritatea în domeniu din fiecare ţară. Din acest motiv, doza recomandată poate fi diferită nu doar de cea din versiunea engleză, ci şi de la ţară la ţară.

Pot consuma produse CaliVita dacă iau medicamente?
Suplimentele alimentare ajută la menţinerea sănătăţii şi pot completa eficient tratamentul medicamentos prescris de medic; cu toate acestea, în unele cazuri ele pot interacţiona cu medicamentele.

Pentru a evita problemele, vă rugăm citiţi cu atenţie eticheta şi respectaţi instrucţiunile. Înainte de a începe consumul produsului, cereţi sfatul medicului, în special dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi, suferiţi de boli cronice, aveţi alergii şi / sau alte boli cronice în familie, urmează să fiţi supuşi unei intervenţii chirurgicale sau urmaţi un tratament medicamentos (pe termen lung).

Când trebuie administrate suplimentele alimentare?
Cele mai multe suplimente alimentare trebuie administrate în timpul sau după mese, fiindcă în această perioadă procesele de digestie şi absorbţie sunt mult mai active, iar utilizarea substanţelor active este mai eficientă. Dacă trebuie să vă abateţi de la această regulă, eticheta produsului vă va informa despre aceasta.

 

Ce cantitate trebuie să consum?
Doza recomandată afişată pe etichetă este cantitatea zilnică recomandată oficial în scop preventiv. În cazul în care consumaţi substanţa activă pentru o anumită problemă, aveţi nevoie de o doză ridicată. În acest caz sau dacă nu sunteţi sigur de cantitatea optimă, cereţi sfatul medicului sau apelaţi cu încredere la medicii de la CaliVita.

 

Întregi sau sfărâmate?
Tabletele şi capsulele cu eliberare întârziată trebuie înghiţite întregi fiindcă doar aşa substanţele active vor fi absorbite gradat din intestine, iar învelişul capsulei se va dizolva în sistemul digestiv.

Capsulele de Evening Primrose Oil şi Omega 3 Concentrate fish oil pot fi sparte, iar uleiul din compoziţia acestora poate fi aplicat chiar şi extern.

 

La ce trebuie să fim atenţi când consumăm suplimente alimentare cu fibre?
Suplimentele alimentare ce conţin fibre trebuie administrate cu o cantitate mare de lichide.

Conţinutul de fibre al suplimentelor alimentare cu fibre poate lega alte substanţe active, prin urmare acestea trebuie administrate cel puţin la două ore distanţă de alte produse sau medicamente.

Cât de mult putem folosi produsele după deschidere?
Metodele recomandate de depozitare şi data expirării sunt menţionate pe ambalajul fiecărui supliment alimentar. Tabletele şi capsulele trebuie depozitate în ambalajul original, închise cu atenţie, la loc uscat, ferit de căldură şi lumină!

Produsele lichide pot fi folosite o perioadă de 30-45 de zile de la deschidere, dacă sunt păstrate la frigider. Nu consumaţi produsele lichide dacă au un gust ciudat sau dacă suspectaţi alterarea produsului!

Care este sursa gelatinei folosită în capsule?
CaliVita foloseşte capsule din gelatină de origine animală (de porc), însă în cantitatea minimă cerută de tehnologie.

 

Ce trebuie să ştim despre excipienţi?
Excipienţii sunt aşa-numitele substanţe inactive, care pot avea diferite funcţii. Fără ele, de exemplu, tabletele s-ar sfărâma, iar tabletele masticabile nu ar putea fi mestecate. Alţii ajută la fixarea substanţelor în interiorul capsulei. Excipienţii folosiţi în produsele noastre respectă atât standardele americane, cât şi pe cele europene. Aceasta reprezintă, de asemenea, o parte importantă a obţinerii certificatelor şi a distribuţiei legale a produselor noastre. Însă, ori de câte ori tehnologia ne-o permite, încercăm să alegem alternativele naturale ale excipienţilor.

Din acest motiv, în uleiul de oregano folosim ca excipient uleiul de măsline extravirgin. Cât despre excipienţi, nu folosim coloranţi artificiali, arome artificiale şi intensificatori de gust. Ori de câte ori este posibil, limităm învelişul tabletelor noastre la ceară farmaceutică.

Culoarea conţinutului tabletelor şi capsulelor noastre se poate modifica uşor în timp, în mod natural, fiindcă nu le colorăm artificial pentru a arăta identic.

Suprafaţa unora dintre produsele noastre (de ex. Vein ProteX, Spirulina Chlorella PLUS) este colorată cu ajutorul coloranţilor naturali (clorofila) pentru a oferi o calitate identică pe toată durata consumului produsului.

Share this Story
 • Mama & Copilul

  Produsele naturiste Calivita

   Compania Calivita are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de suplimente alimentare de cea mai inalta calitate. Sediul central este ...
 • Sanatate

  Carnitina si beneficiile ei

  Carnitina nu este un aminoacid in sens strict (este, de fapt, o substanta legata de vitaminele B). Oricum, pentru ca are ...
 • Mama & Copilul

  Ce beneficii are consumul de arginina?

  Arginina intarzie dezvoltarea tumorilor si a cancerului prin intensificarea functiilor imunitare. Creste capacitatea activitatii glandei timus prin fabricarea de limfocite T, ...
 • Mama & Copilul

  Ce este glutationul?

    Glutationul este o proteina produsa de ficat din aminoacizi cisteina, acid lutamic si glicina. Esta un antioxidant puternic si inhiba ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...