3:25 am - Monday December 5, 2016

Preparat pe baza de papadie

Pe langa regimul alimentar stabilit de medic, dieta de la care nu ma abat indiferent cat de mare e tentatiile culinare, obisnuiesc sa beau frecvent ceaiuri cu efect tonic-defurativ, care imi ajuta organul hepatic sa functioneze mai bine. Si doresc aici sa subliniez rezultatul extraordinar pe care il genereaza decoctul de papadie. Aceasta planta miraculoasa nu doar ca ma juta sa ma simt pe dinauntru, cum se spune, mai bine, ci mi-a optimizat foarte mult si aspectul fizic. Inainte aveam mare parte din fata acoperita de pete maronii, ivite tot pe fondul bolii de care sufar, dar de cand folosesc acest ceai, tenul meu arata aproape normal.

Se prepara din doua linguri de planta uscata si maruntita la un litru de apa. Se fierbe amestecul timp de zece minute, la foc moderat, apoi se strecoara. Se bea intreaga cantitate pe parcusul unei zile, in mai multe reprize.

Din primavara pana-n toamna, pentru ca beneficiez de vegetala proaspata, folosesc amestecul (in pati egale) de suc de papadie si smantana sin uz extern. Efectul este de asemenea pozitiv.

Sanda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Preparat pe baza de papadie, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
pastarnac
Lotionari cu suc de pastarnac

In fiecare vara, ma confrunt cu aceeasi problema: pistruii efectiv imi invadeaza nasul si pometii,... mai mult »

Close