Mama & Copilul

Preparat pe baza de papadie

Pe langa regimul alimentar stabilit de medic, dieta de la care nu ma abat indiferent cat de mare e tentatiile culinare, obisnuiesc sa beau frecvent ceaiuri cu efect tonic-defurativ, care imi ajuta organul hepatic sa functioneze mai bine. Si doresc aici sa subliniez rezultatul extraordinar pe care il genereaza decoctul de papadie. Aceasta planta miraculoasa nu doar ca ma juta sa ma simt pe dinauntru, cum se spune, mai bine, ci mi-a optimizat foarte mult si aspectul fizic. Inainte aveam mare parte din fata acoperita de pete maronii, ivite tot pe fondul bolii de care sufar, dar de cand folosesc acest ceai, tenul meu arata aproape normal.

Se prepara din doua linguri de planta uscata si maruntita la un litru de apa. Se fierbe amestecul timp de zece minute, la foc moderat, apoi se strecoara. Se bea intreaga cantitate pe parcusul unei zile, in mai multe reprize.

Din primavara pana-n toamna, pentru ca beneficiez de vegetala proaspata, folosesc amestecul (in pati egale) de suc de papadie si smantana sin uz extern. Efectul este de asemenea pozitiv.

Sanda

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...