Mama & Copilul

Mi-am revenit datorita unei infuzii complexe

In randurile care urmeaza as vrea sa va fac cunoscuta o poveste petrecuta in urma cu 8 ani, al carei personaj principal am fost.

Din dorinta de a fi mai slaba, am inceput sa ma alimentez din ce in ce mai deficitar. Ma refeream ca de foc de mancarurile care consideram eu ca ma ingrasa (mai toate) si am ajuns in scurt timp sa consum numai iaurt mic si cateva mere pe zi, eventual, la “ocazii, putin ton in suc propriu. Azi asa maine asa, pana cand am lesinat pe strada de epuizare. Mama m-a dus imediat la medic, iar acesta mi-a pus diagnosticul de anorexie si a invatat-o pe mama ce dieta sa-mi asigure ca sa imi revin.

Pentru ca tot nu puteam sa mananc, de si de data asta chiar imi doream, mama a apelat si la ajutorul unui ceai, a carei reteta a gasit-o intr-o revista. Am baut vreo 3 saptamani remediul, treptat revenindu-mi pofta de mancare. Incet-incet, am inceput sa duc o viata normala. Ceaiul se obtine astfel:

Se amesteca frunze de frag de padure, frunze de menta, tintaura si pelin, socotind o parte din ultima la trei parti din primele varietati. Peste doua linguri rase de plamada se toarna 450 ml apa clocotita. Se lasa ibricul acoperit circa 10 minute, apoi se strecoara. Se bea cate o cescuta de infuzie inainte de masa.

Laura

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Mi-am revenit datorita unei infuzii complexe

    In randurile care urmeaza as vrea sa va fac cunoscuta o poveste petrecuta in urma cu 8 ani, al carei personaj ...
  • Mama & Copilul

    Anghinarea (cynara scolymus)

    Daca vreti sa faceti ceva pentru sanatatea dvs, atunci imprieteniti-va cu anghinarea. Desi aceasta leguma si planta de leac nu se ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...