3:26 am - Monday December 5, 2016

Matreata si pielitele din parul bebelusului

Parul bebelusului dupa nastere se poate confrunta cu o problema pe care mamicile o identifica cu matreata.

Cu toate acestea, bebelusul nu prezinta matreata la o varsta atat de frageda, ci anumite cojite sau o iritatie destul de asemanatoare.

Dupa nastere fiecare mamica e ingrijorata de prezenta acestor cojite in parul bebelusului, considerand ca e deja-cunoscuta matreata. Cu toate acestea, ele pot fi destul de usor de eliminat din parul bebelusului in cazul in care se folosesc produsele de ingrijire adecvate.

Acest tip de „matreata” indica un sistem imunitar slabit, dar si o afectiune dermatologica usoara. De cele mai multe ori ea apare in primele saptamani de viata, putandu-se intinde chiar la nivelul intregii fete.

Alegerea cu grija a samponului si a produselor de ingrijire reprezinta o etapa eficienta pentru ca bebelusul sa scape de acest tip de „matreata”.

Chiar daca va doriti ca bebelusul sa scape de cojitele de pe scalp nu e indicat sa trageti de ele intrucat il puteti rani.

O solutie alternativa pe care o puteti folosi e aceea ca scalpul bebelusului sa fie uns cu ulei pentru bebelusi, reusind astfel sa patrunda in piele.

Lasati sa actioneze circa 30 de minute, dupa care spalati-l pe cap. Dupa uscarea parului puteti folosi un prosop pentru indepartarea cojitelor.

Cu toate ca fiecare mamica se sperie la aparitia acestui tip de „matreata”, de regula totul se va corecta de la sine, parul devend neted si destul de placut la atingere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Matreata si pielitele din parul bebelusului, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
Articol din categoria: Copii 1-3 ani
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
sampon bebelusi
Ce sampon alegem pentru parul bebelusului?

Ingrijirea bebelusului e un subiect extrem de delicat pentru fiecare parinte. Alegerea cosmeticelor de calitate... mai mult »

Close