9:03 am - Sunday December 11, 2016

Mancand lubenite, am evitat operitia de colecistit

Pentru ca si alti oameni sa beneficieze de leacul care m-a ajutat pe mine sa “franez” operatia la vezicula biliara, am sa va descriu ce mi s-a intamplat in urma cu trei ani. Dupa mai multe crize de fiere, m-am prezentat la medicul de familie, si aceasta m-a trimis la sectia de cirurgie a unui spital din Capitala. In urma consultului de rigoare, am fost propus pentru operatie. Fiindca mi-era grozav de frica, am decis sa mai aman o vreme aceasta terapie invaziva. Intr-o zi, aflat in piata pentru targuieli, am intrat in vorba cu un taran din Dabuleni, care era cu o remorca de lubenita, si mi-a zis ca, daca tin o cura cu pepenii lui, sigur scap de cutit.
Am facut intocmai si, in fiecare zi, timp de doua  saptamani, am mancat cate trei kilograme de asemenea fructe. Totodata, am sporit ratia de legume si fructe, carnea, numai de pui si peste, am preparat-o la gratar, inlocuind apa de la robinet cu supe, comploturi si ceaiuri.
Nu va spun cat am fost de surprins cand, ducandu-ma iar la ecografie, s-a evidentiat ca pietrele de la bila se dizolvasera! Sotia, luand exemplu de la mine, a urmat si ea o cura cu lubenita, si la analizele anuale, s-a dovedit ca nivelul colesterolului era in limite normale.
Ioan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Mancand lubenite, am evitat operitia de colecistit, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
Terapie cu oua de prepelita
Terapie cu oua de prepelita

In urma cu patru ani, am suferit un soc emotional foarte puternic, care a avut... mai mult »

Close