Mama & Copilul

Lustruieli pentru casa

Ceara pentru pardoseli

Topiti 4 linguri cu parafina si adaugati-o la 8 cani cu ulei mineral. Raciti ceara inainte de a o turna in borcan. Aplicati-o pe pardoseala si asteptati 30 de minute inainte de a lustrui usor.

Luciu pentru mobila cu ulei mineral

Adaugati o lingura cu ulei de lamaie la 4 cani cu ulei mineral. Puneti amestecul intr-o sticla cu pulverizator si folositi-l pentru mobila. Frecati si apoi stergeti bine suprafetele.

Luciu pentru mobila cu ulei de masline

Amestecati o lingurita cu ulei de masline si o jumatate de cana cu suc de lamaie intr-o tigaie mica. Inmuiati o carpa in lichid si stoarceti-o. Folositi-o pentru a sterge mobila de praf si a-i da luciu. Carpa poate fi reutilizata.

Luciu pentru pardoseli de lemn

Amestecati 4 linguri cu guma arabica, 4 linguri cu terebentina rectificata, 4 cani cu etanol si o cana cu selac protocaliu. Amestecati pana ce guma arabica s-a dizolvat. Aplicati cu o carpa si asteptati 30 de minute, inainte de a lustrui suprafata dorita.

Se poate pastra pentru folosire ulterioara, dar asigurati-va ca ii puneti eticheta. Ofera un luciu deosebit pardoselilor, care nu mai sunt alunecoase.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Lustruieli pentru casa

    Ceara pentru pardoseli Topiti 4 linguri cu parafina si adaugati-o la 8 cani cu ulei mineral. Raciti ceara inainte de a ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...