Mama & Copilul

Lotiuni nuantatoare

1. Fara sa transpiri

Lotiunile translucide si nuantatoare sunt excelente pentru a scoate in evidenta anumite zone, dar ai grija cand le aplici ca baza de machiaj, ca sa nu te pomenesti ca tenul tau pare transpirat.

Amesteca o cantitate redusa de lotiune nuantatoare cu fondul de ten pe care-l folosesti de obicei pentru a te bucura de rezultate optime.

2. Puncte de lumina

Cateva picaturi de lotiune nuantatoare au un efect iluminator puternic. Foloseste cate o picatura la coltul interior al ochilor, pe buze sau pe varful nasului pentru a-i conferi fetei tale contur si stralucire.

3. Fii o femeie stralucitoare

Ca tratament perfect pentru pielea lasata a fetei, lotiunile revitalizante translucide trebuie aplicate dupa hidratare si inaintea fondului de ten, dar actioneaza eficient si atunci cand sunt aplicate peste machiaj pentru o retusare rapida in mijlocul unei zile aglomerate.

Ele adauga un plus de stralucire, facandu-te sa pari mai plina de viata si mai proaspata.

4. Pulverizatorul revitalizant

Pulverizeaza putina apa de trandafiri  sau apa curata peste machiaj; este o solutie revitalizanta instantanee. Rehidrateaza pielea si ii confera un plus de stralucire naturala, ajutandu-te sa capeti o infatisare proaspata si cat mai fireasca fara a apela la vreun alt produs de machiaj.

5. Fete poleite cu aur

Lotiunile nuantatoare cu tenta aurie sunt foarte potrivite vara, cand sunt aplicate direct pe piele, sau pentru tenurile mai inchise la culoare in general.

In lumina rece a zilelor de iarna, opteaza insa pentru asemenea lotiuni in nuante de roz, care vor avea acelasi efect.

6. O stralucire atragatoare

Daca amesteci cu fondul de ten lichid cateva picaturi de lotiune nuantatoare sau translucida, vei capata o stralucire aparte, de care poti profita pentru a-ti scoate in evidenta unele portiuni ale fetei, cum ar fi pometii, sprancenele si buza superioara.

7. Alege cu grija

Pe piata se gasesc numeroase creme, balsamuri, batoane multifunctionale sau tuburi, toate cu efect de iluminare, care pot fi aplicate doar in anumite zone sau pot fi uniformizate la nivelul intregii fete.

8. Evita stralucirea tipatoare

Ca sa faci o schimbare, opteaza pentru o pudra translucida mai discreta si de calitate, pe care poti s-o aplici cu o pensula pentru fard nu numai pe fata, ci si pe umeri, decolteu si pe picioare. Este vorba despre o pudra pulbere cu particule fine si de calitate, radical diferita de pudrele tipator stralucitoare preferate de adolescente.

9. Orienteaza-te dupa lumina

Aplica lotiunea nuantatoare in acele portiuni care sunt expuse direct la lumina zilei, cum ar fi partea de sus a pometilor si tamplele. Stai in fata oglinzii intr-o lumina puternica pentru a descoperi care sunt portiunile cele mai sensibile in acest sens.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...