Mama & Copilul

Licoare din flori de sunatoare utila in caz de icter

Gemenele mele, au avut cand au fost prescolare, probleme destul de serioase cu ficatul, probabil fiind vorba de o slabiciune mostenita genetic (tatal meu si un frate au fost rapusi de ciroza). Fetitele nu aveau pofta mancare si ereau extrem de slabe, oboseau la cel mai mic efort si erau palide precum ceara lumanarilor.

Am incercat sa tratez acest icter cu medicamentele recomandate de medici, dar mama mea i-a venit de hac prin medicina naturista, atunci cand le-am dus pe copile pentru prima oara in vacanta la tara, la ea. Iata licoarea miraculoasa: Se aduna un kilogram de frunze si flori de sunatoare, se usuca la soare si se maruntesc. Se fierb apoi cu cinci litri de apa (asteptati pana ce lichidul scade la jumatate) si se strecoara.

Dupa racire, se adauga un kilogram de miere, se amesteca bine si se trage la sticle, care se pastreaza la frigider. In fiecare dimineata, inainte de micul dejun, mama le dadea copilelor cate o cescuta din sirop. Acum mananca de toate si sunt robuste, n-au mai avut niciodata, de zece ani, probleme cu ficatul.

 

Marinela

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

One Comment


  1. Carolina

    09/05/2012 at 1:40 am

    Multumesc! Am icter si nu stiu ce sa mai fac sa-mi revin pentru ca mi-e foarte rau, medicina alopata e atat de limitata. Am sa fac acest tratament propus in articol si sper sa-mi revin cat mai repde.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...