Mama & Copilul

Hraneste-te sanatos pentru o inima sanatoasa

Colesterol se gaseste in toate alimentele de origine animala si el se depune in membranele celulare.

In alimentele de origine vegetala nu se gasetste colesterol si sunt foarte indicate atunci cand vrem sa slabim sau vrem sa ne detoxifiem corpul.

E indicat de doctorii specialisti a nu consuma in exces alimente de origine animala ce contin colesterol si ce sunt atat de periculoase organismului si care cresc riscul imbolnavirii cu o serie de boli foarte periculoase.

Trebuie sa fim mereu atenti la ce alimente folosim atunci cand gatim si la ce mancam pentru ca o alimentatie echilibrata si in mare parte din legume, fructe si alimente care nu contin colesterol ne vor feri de multe neplaceri.

Ne-am gandit sa va prezentam cele mai bune alimente pe care le putetio folosi atunci cand gatiti pentru familia dumneavostra: maslinele si uleiul de masline e foarte bun pentru organism.

Folositi multe legume pentru ca sunt foarte bune pentru o inima puternica datorita vitaminelor si fibrelor pe care legumele le contin. Muncati peste care este foarte bogat in fosfor, ceapa si usturoi si multe lactate .

Astfel va veti asigura ca, impreuna cu 30  de minute de exercitii fizice zilnic, veti avea o inima sanatoasa si un tonus general excelent.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...