Slabire & Fit

Hrana vie, integrala

Ceea ce mancam, bem, inspiram, sau punem direct pe piele devine hrana sau otrava pentru noi.

Corpul nostru fizic este o creatie perfecta, fiind conceput pentru a consuma hrana in stare cruda.

E corpul tau si trebuie sa ai grija de el. Daca il hranesti corect, el te va recompensa.

Distruge-l si el te va lega cu lanturi de aceasta lume, intr-o maniera greu de inchipuit. Traditia ne omoara. Daca un lucru devine traditional asta nu inseamna ca este neaparat corect si valabil, sau ca ar fi ceea ce se cuvine sa facem.

Mancarea preparata este moarta, deoarece proprietatile nutritive ale hranei se modifica in urma reactiilor chimice, distrugand astfel energia. Multe dintre alimentele care formeaza alcalii se tranforma in hrana care produce aciditate. Iar enzimele sunt distruse, lasand in seama organismului sarcina de a realiza singur digestia, fara nici un ajutor.

Aceasta situatie va avea drept efect solicitarea intensa a tractului gastrointestinal, a pancreasului si a ficatului. Simpla actiune de a digera si elimina aceste alimente exercita o presiune serioasa asupra organismului, privandul de energie.

Starea de sanatate poate fi imbunatatita considerabil consumand fructe, legume, nuci si seminte in stare cruda, coapte si proaspete.

O dieta constand in 80% hrana cruda si 20% hrana preparata contine suficienta energie incat sa ajute la reconstruirea si curatarea organismului de toxine.

Prin coacere, incalzire, prajire si prelucrarea de orice fel a alimentelor, radicalii liberi prezenti isi vor modifica formula chimica si nivelul de energie electromagnetica. Prin toate aceste modificari, hrana se transofrma in otrava, sau in aglomerari de toxine impotriva carora organismul va trebui sa lupte, in oc sa utilizeze hrana pentru acumularea de energie si regenerare.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Slabire & Fit

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...