9:03 am - Sunday December 11, 2016

Gradinita Cuibusorul Zanelor, Bucuresti sector 5

Gradinita “Cuibusorul Zanelor” e locul unde zanele se aduna pentru a indeplini dorintele copiilor. E locul prieteniei, iubirii si libertatii. E locul curajului, al exprimarii si al indraznelii, locul unde infrangem timiditatea si spaimele.

In Gradinita Cuibusorul Zanelor, fiecare copil e intampinat cu caldura, este invatat cu rabdare si e imbratisat cu veselie. La gradinita Cuibusorul Zanelor fiecare copil va fi apreciat si iubit pentru el insusi, cu toate nazdravaniile fara de care copilaria n-ar mai exista.

Zanele noastre daruiesc copiilor aripi cu care sa zboare in lume, si ii invata pe fiecare, sa stie ca viata inseamna bucurie, inseamna sa alergi razand si cu bratele deschise, inseamna sa ai simtul umorului si sa vezi in orice ti se intampla, partea buna.

Viata inseamna si cand stai intins pe iarba si te uti la nori, fara sa faci nimic altceva, inseamna si ca esti talentat chiar daca n-ai voce (si cu toate astea sa ai curaj sa canti cat te tine gura atunci cand vrei)inseamna ca ai valoare cand ajuti un prieten chiar daca el nici nu-si da seama.

Contact:

  • Oras Bucuresti
  • Zona Sector 5
  • Adresa str. Sirenelor nr. 76A, (Zona Marriott-Panduri) sector 5, Bucuresti
  • E-mail office@cuibusorulzanelor.ro
  • Telefon Cristina Ilie – 0735.037.249
  • Site: www.cuibusorulzanelor.ro

Program de functionare Gradinita Cuibusorul Zanelor Bucuresti:

Program 1: De la ora 8 pana la ora 12:30 – (activitati educationale,engleza, germana, origami, pictura, dans, cu mic dejun, masa fructe, fara masa de pranz);

Program 2: De la ora 8 pana la ora 14:00 – (activitati educationale,engleza, germana, origami, pictura, dans, cu mic dejun, masa fructe, si masa de pranz);

Program 3: De la ora 8 pana la ora 18:30 – (activitati educationale,engleza, germana, origami, pictura, dans, cu mic dejun, masa fructe, masa de pranz, gustare ora 16);

Pentru after school: 12-18 – (preluarea de la scoala, transport inclus in taxa, masa de pranz, masa de la ora 16:00, engleza, germana,origami,dans);

La solicitarea parintilor foarte ocupati care nu pot ajunge la ora 18, programul se poate prelungi dar nu mai mult de ora 20.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Gradinita Cuibusorul Zanelor, Bucuresti sector 5, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Articol din categoria: Gradinite Bucuresti
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
Gradinita Maryland 1
Gradinita Maryland, Bucuresti sector 5

Situata la periferia orasului, departe de aglomeratia, zgomotul traficului si poluarea Bucurestiului, intr-un frumos cartier... mai mult »

Close