Factori ce determina nesiguranta in cuplu

Nesiguranta este o urmare a lipsei de comunicare, incredere si sinceritate. Si iata cum deja nu doar unul, ci trei ingrediente lipsesc cu desavarsire.

Factori ce determina aceasta nesiguranta:

Indiferenta este un factor extrem de important care duce la insecuritate in relatie

Iubirea este un sentiment inaltator atata timp cat prin ea intelegem implinirea. Atunci cand alegem sa ne implicam intr-o relatie cu cineva este clar ca nu o facem doar pentru ca asa trebuie, pentru ca ne-a sfatuit cineva sau pentru ca asa vedem in jurul nostru ca trebuie sa se intample.

Ne implicam deoarece simtim ca langa persoana in cauza ne putem simti implinite si protejate.

Perioada in care practic il descoperi pe cel de langa tine este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai frumoase perioade prin care pot sa treaca doi oameni impreuna. Totusi, la fel de normal mi se pare, ca odata cu trecerea timpului sa creasca increderea si comuniarea.

Lipsa de incredere in tine!

Lipsa de incredere in tine  conduce la nesiguranta. E important sa te cunosti pe tine ca sa poti avea abilitatea de a-i cunoaste pe cei din jurul tau. Foarte des cand unei femei nu i se acorda atentia de care ea are nevoie devine dintr-o data nesigura si suspicioasa… ceea ce este total eronat.

Nu intotdeauna partenerul are dispozitia si starea necesara sa fie iubaret si dragastos, dar asta nu inseamna neaparat ca a incetat sa te iubesca.Si tu poti avea zile mai proaste.

Noi femeile tindem sa ne ridicam pe un soclu si avem impresia ca toata relatia se invarte practic in jurul nostru… ca noi suntem pe primul loc. In timp mi s-a demonstrat ca asta este o optica total gresita.

 Cat despre increderea in tine… daca tu nu ai incredere in fortele tale proprii cum ai vrea sa poata avea altii? Renunta la a te gandi ca iubitul tau ar putea sa cada in plasa oricarei femei frumoase. Tu trebuie sa ii oferi toate lucrurile de care are nevoie.

Nesiguranta poate duce la despartire

Odata nesiguranta instaurata in cuplu este clar ca foarte aproape este destramarea lui.  A trai cu frica si nesiguranta faptului ca se va putea intampla ceva rau nu este ceva de lunga durata. Se poate ajunge foarte usor la starile de depresie.

In concluzie, pentru a avea incredere in partener trebuie sa oferi incredere.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...