Epuizarea inerenta (genetica)

Epuizarea inerenta este un cod genetic al celulei, care stabileste starea initiala in care se afla tesutul si modul in care va raspunde la impulsurile de viata. Corpul fizic al omului poarta amprenta genetica a propriului arbore genealogic, iar rezistenta sau slabiciunea celulelor este transmisa prin istoricul genetic. Acest lucru este valabil si se aplica organismului in integralitatea sa.

Initial, Dumnezeu a creat celulele, insa memoria care contine informatii despre cat de bine functioneaza o celula este ceea ce constituie genetica. Pe masura ce ne maturizam, noi fie contribuim la degradarea si mai mare a slabiciunilor inerente, fie le depasim, fortificandu-ne organismul, prin stilul de viata abordat.

Este extrem de important sa intelegem acest fenomen, deoarece, in prezent, generatiile devin tot mai debile in loc sa devina mai rezistente. Astazi, mai mult decat oricand, oamenii preiau in organism, prin consum alimentar, cantitati enorme de toxine.

Conceptul pe baza caruia functioneaza genetica este foarte usor de inteles. Corpurile noastre fizice sunt mostenite de la ambii parinti, de aceea copii vor prelua o mare parte din trasaturile fizice, mentale si afective atat de la mama, cat si de la tata.

Genetica sustine ca noi purtam in corpul fizic si in psihic mostenirea genetica transmisa de ultimele patru generatii. Practic fiecare celula a organismului este o celula genetica, adica este ca o fotocopie a celulei parentale.

Celulele devin mai rezistente sau mai debile in functie de codul genetic impus de aceste caracteristici, dar si ca urmare a propriului stil de viata, cu alte cuvinte prin intermediul a ceea ce un individ mananca, bea, inhaleaza sau ceea ce este absorbit in organism prin piele, dar si prin ceea ce gandeste si simte.

Acizii si toxinele din organism pot epuiza sau leza celulele. Memoria genetica amplifica starea generala de sanatate a celulei sau o poate zdruncina. Impactul tuturor acestor factori contribuie la rezistenta sau slabiciunea celulelor, organelor si glandelor, determinand indeplinirea corecta sau incorecta a functiilor necesare pentru care au fost concepute de la bun inceput.

Nu uitati, natura nu perpetueaza niciodata exemplarele slabe. Cei slabi sunt intotdeauna devorati, fiindca in acest fel natura va reusi sa mentina sanatoase toate celelalte specii existente, iar aceasta lege este valabila si in cazul fiecarei celule din organism.

Share this Story
  • Sanatate

    Epuizarea inerenta (genetica)

    Epuizarea inerenta este un cod genetic al celulei, care stabileste starea initiala in care se afla tesutul si modul in care ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Sanatate

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...